Arabian Park Dubai, an Edge by Rotana Hotel 3*

6 Zile

Descriere hotel 

Arabian Park Dubai, an Edge by Rotana Hotel este o proprietate administrată de către Edge by Rotana, situată convenabil în districtul vibrant Al Jaddaf, o comunitate de afaceri și lifestyle în dezvoltare rapidă, la doar 10 minute de Aeroportul Internațional Dubai și de centre comerciale importante, inclusiv de Dubai International Financial Centre și Dubai World Trade Center . Ideal pentru oaspeții de afaceri sau de agrement, hotelul modern de 3 stele este situat lângă hotelului de 5 stele Al Jaddaf Rotana Dubai și aproape de luxosul Culture Village, precum și de centre comerciale și atracții importante, inclusiv Dubai Festival City, Dubai Frame și Dubai Mall.

Cele 328 de camere sunt moderne și luminoase și au fost renovate recent. Acestea pun la dispoziție spațiu pentru lucru sau odihnă în confort, cu ferestre mari care maximizează lumina naturală și vedere la piscină sau la oraș, oferind o perspectivă uimitoare asupra dinamicului Dubai. Proiectate elegant, cu mobilier modern și dotate cu cea mai recentă tehnologie în cameră, camerele răspund nevoilor călătorilor de astăzi în mișcare.

Nevoile de mese ale oaspeților sunt acoperite nonstop, cu 4 localuri diverse, inclusiv o cafenea deschisă nonstop în hol, DELI-Cious, cu serviciu la pachet disponibil.

Bucurați-vă de arome internaționale la micul dejun, prânz și cină la restaurantul care servește masa pe tot parcursul zilei, Gardenia, gustări gustoase de bar, mocktail-uri și cocktailuri la Cheers Pub sau savurați o băutură la soare sau la umbră la The Blue Lounge Bar.

Pentru întâlniri de grupuri mici și angajamente de afaceri, cele două săli de întâlnire ale hotelului oferă configurații flexibile și cea mai recentă tehnologie audio-vizuală. Pentru relaxare, există o sală de sport complet echipată cu echipamente cardio și de antrenament de rezistență, precum și o piscină exterioară cu temperatură controlată.

Condiții ofertă

 • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 14 - 19.09.2024
 • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
 • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

 • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Dubai - Bucuresti (OTP-DWC, DWC-OTP)
 • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
 • Taxe de aeroport
 • Transfer aeroport - hotel - aeroport
 • Asistenta turistica in limba romana
 • Cazare 7 nopti cu mic dejun

Nu sunt incluse

 • Asigurare medicală de călătorie și asigurare storno
 • DIRHAM TAX - se achită la check-in

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

 Arabian Park Dubai, an Edge by Rotana Hotel 3*
De la €699
/ Persoană
Perioada
14 - 19.09.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.