Despre noi

Visează, Rezervă, Călătorește!

Velvet Travel

Bun venit la Velvet Travel – agenția de turism care transformă călătoriile tale în experiențe memorabile! Într-o lume plină de oportunități de călătorie, alegerea agenției potrivite poate face diferența dintre o vacanță obișnuită și una extraordinară. De aceea, agenția noastră se concentrează pe oferirea de experiențe unice și personalizate care să satisfacă nevoile și preferințele fiecărui turist.

Indiferent dacă îți dorești să explorezi cele mai frumoase orașe ale lumii, să mergi în expediții  sau să te relaxezi pe cele mai spectaculoase plaje, suntem aici să-ți oferim cele mai bune recomandări și să-ți creăm un itinerariu potrivit intereselor tale.

În agenția noastră, luxul este definit prin experiențe autentice și personalizate care se potrivesc perfect cu nevoile și preferințele fiecărui turist. Noi credem că fiecare vacanță trebuie să fie specială și de aceea punem la dispoziția ta o gamă largă de experiențe de lux – de la resorturi de top și hoteluri de lux, până la excursii și activități personalizate. Vrem ca tu să te bucuri de fiecare moment și să experimentezi cele mai autentice și exclusiviste atracții turistice.

La Velvet Travel suntem pregătiți să-ți oferim consultanță specializată pentru a te ajuta să-ți realizezi cele mai îndrăznețe visuri de călătorie. Lasă echipa noastră să se ocupe de toate detaliile, astfel încât tu să te poți concentra doar pe a te bucura de vacanța de vis. Alătură-te comunității noastre de călători exigenți și experimentează cele mai frumoase momente din viața ta alături de noi!

15+ Ani

Avem peste 15 ani de expertiză în domeniu

Oferte speciale

Tarife competitive negociate pentru confortul turiștilor noștri

300+ Clienti

Clienți mulțumiți în fiecare zi

Diversitatea ofertei

Parteneriate cu cei mai buni turoperatori, companii aeriene, chartere private, vile private, hotelieri, linii de croaziere din domeniu

Sediu București
Sediu Galați
Newsletter

  Personalizare

  Oferim o experiență de călătorie unică și personalizată pentru fiecare client, luând în considerare preferințele și nevoile tale individuale. Nu există două vacanțe identice pentru noi.

  Flexibilitate

  Suntem dedicați să îți oferim un serviciu personalizat care să se adapteze nevoilor în continuă schimbare și să îți permită să își personalizezi vacanța în funcție de preferințele individuale. Suntem mereu deschiși la idei noi și dispuși să încercăm noi abordări pentru a satisface nevoile și cerințele clienților noștri.

  Misiune

  Misiunea noastră este de a oferi iubitorilor de călătorii o experiență personalizată și autentică, prin intermediul parteneriatelor noastre cu cele mai bune companii din domeniul turismului. Oferim o gamă variată de oferte pentru toate preferințele și bugetele, de la vacanțe la plajă și city-break-uri, la croaziere de lux, închiriere avioane private și expediții în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Ne angajăm să oferim un serviciu de înaltă calitate, bazat pe vasta noastră experiența în acest domeniu și să creăm amintiri de neuitat pentru toți cei care aleg să călătorească cu noi.

  Autenticitate

  Încercăm să alegem cele mai autentice experiențe pentru clienții noștri, care să îți ofere o perspectivă diferită și profundă asupra culturii și tradițiilor destinațiilor pe care le alegem împreună.

  Expertiză

  Avem o vastă experiență în domeniul turismului, precum și o echipă de experți în călătorii, care împărtășesc pasiunea noastră pentru căutarea de experiențe deosebite. Ne angajăm să acordăm o atenție deosebită detaliilor și să economisiți timp apelând la serviciilor noastre care se bazează pe verificările personale sau pe recomandările oferite de către furnizori ori clienți.

  Galați

  Craiova

  București

  Ne găsești în unul din sediile noastre