Termeni și condiții

Prin accesarea si utilizarea website-ului www.velvet-travel.ro, confirmati si sunteti de acord ca ati citit, inteles si sunteti de acord cu toti termenii si conditiile precizate mai jos (inclusiv Politica de confidentialitate). Acest website este detinut si administrat de SC VELVET TRAVEL SRL, persoana juridica română, cu sediul în Craiova, Calea Bucuresti nr.33, Bl. 21C, parter, cod poștal 200677, înregistrată la ORC sub nr J16/2116/2016 și CUI RO 36766115 si acesti termeni si conditii se aplica tuturor utilizatorilor website-ului.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele publicate pe website sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din website si informatiile primite de la reprezentantii SC VELVET TRAVEL SRL. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite de la consultantii SC VELVET TRAVEL SRL.

SC VELVET TRAVEL SRL actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: linii aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini, precum si alti Furnizori de Servicii Turistice – denumiti in continuare Furnizori.

Rezervarile de produse si servicii turistice efectuate se supun termenilor si conditiilor furnizorilor, astfel incat va rugam sa cititi cu atentie aceste informatii si sa luati legatura cu reprezentantii SC VELVET TRAVEL SRL pentru detalii complete. Aceste conditii se refera la termene de plata, penalizari, anulari, modificari, etc. Pentru ca anularea sau modificarea serviciului rezervat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor, va rugam sa ne informati in scris despre intentiile dvs. Va rugam sa aveti in vedere ca, in unele cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice si in aceste situatii se aplica penalizari.

In cazul achizitionarii unui serviciu turistic de transport aerian, compania aeriana, fara a cere acordul Agentiei de turism, are dreptul de a modifica orele de zbor. Prin urmare, Agentia nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea inscrisa in biletul de avion/programul turistic. Orice problema privind operarea zborului si actiunile adiacente acestuia intra in competenta si responsabilitatea transportatorului, biletul de avion reprezentand contractul intre pasager si transportator.

Agentia nu este raspunzatoare pentru prejudiciile cauzate turistilor ca urmare a modificarii orarelor de zbor, neimbarcari, intarzieri, anulari, pierderi de bagaje, neexecutarea transportului, executarea in alte conditii decat cele stabilite, vatamararea integritatii corporale, moartea precum si a altor imprejurari, pentru care raspunderea apartine transportatorului conform prevederilor art. 1955-2008 Cod Civil. Biletul de avion/transport reprezinta contractul de transport prin care o parte numita transportator, se obliga cu titlu principal, sa transporte o persoana sau un bun dintr-un loc in altul, iar acesta se dovedeste prin documentele de transport precum scrisoare de trasura, recipisa de bagaj, foaie de parcurs, conosament, tichet ori legitimattie de calatorie sau alte asemenea, de la caz la caz. ( art. 1956 Cod civil). Biletul de avion/transport reprezinta proprietatea exclusiva a transportatorului (Companie aeriana/Companie de transport rutier, feroviar, naval…etc) iar, in timpul transportului, calatorul este obligat sa se supuna masurilor luate potrivit dispozitiilor legale de catre prepusii transportatorului. Agentia va informa turistii cu privire la orice modificari survenite in orarul de zbor/transport imediat ce le sunt aduse la cunostinta de catre Companiile de transport aceste modificari. Aveti in vedere ca unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare, ce se achita la aeroport.

In general, cazarea la hotel se efectueaza intre 12:00 si 14:00, in ziua sosirii, conform rezervarii, iar in ultima zi a sejurului, camera se elibereaza intre 11:00 si 12:00. In cazul sejururilor de odihna si/sau de tratament cu locul de desfasurare in Romania, turistul are obligatia sa respecte urmatorul program de acordare a serviciilor: cazarea se face, de regula, la ora 18:00 a zilei de intrare si se termina, de regula, la ora 12:00 a zilei de iesire inscrise pe documentele de calatorie (voucher, bilet de odihna si/sau tratament, etc.). Eventualele costuri suplimentare generate de neeliberarea spatiilor de cazare pana cel tarziu la orele specificate mai sus cad in sarcina exclusiva a turistului. In functie de destinatie, orele de intrare, respectiv iesire, se pot modifica si sunt decise de unitatea hoteliera.

In anumite destinatii, hotelurile pot colecta diferite taxe locale sau vi se vor solicita, la sosire, detaliile cardului de credit sau un depozit pentru a acoperi eventualele costuri suplimentare ce pot aparea pe parcursul sejurului dumneavostra.

Turistul este obligat sa prezinte la receptia unitatii hoteliere actele sale de identitate, precum si documentul de calatorie eliberat de Agentie (voucher, bilet de odihna si/sau de tratament etc.), in vederea acordarii serviciilor turistice.

Clasificarea unitatilor de cazare, precum si a mijloacelor de transport este responsabilitatea exclusiva a autoritatilor din tara respectiva.

Datele si informatiile prezentate pe acest website au scop consultativ, nu constituie garantii sau angajament din partea companiei. SC VELVET TRAVEL SRL nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile prezentate pe acest website si ofertele primite de la consultantii VELVET TRAVEL.

Ne rezervam dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul site-ului www.velvet-travel.ro precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de utilizare, fara niciun fel de notificare prealabila, astfel incat va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati. Continuarea accesarii de catre dumneavoastra a continutului acestui website implica acceptarea Politicii de confidentialitate si a Termenilor si conditiilor de utilizare.

Va multumim pentru ca folositi serviciile VELVET TRAVEL si va asteptam cu noi calatorii!