The Sands at Nomad Hotel 5*

8 Zile

Descriere hotel

The Sands at Nomad se află în oraşul Ukunda, într-o pădure indigenă, şi are grădină și plajă mărginită de palmieri. De asemenea, hotelul oferă piscină în aer liber, zonă de spa și restaurante.

Unităţile de cazare sunt spațioase şi decorate individual, îmbinând mobilierul din lemn de mahon cu designul swhaili. Toate camerele sunt dotate cu minibar și aer condiționat. Baia privată are duş, uscător de păr şi prosoape. Unele unităţi au cadă spa.

Micul dejun tropical este servit la restaurantul principal, unde puteţi lua şi prânzul sau cina. Hotelul are bar de sushi și pizzerie. La barul de la piscină puteţi savura gustări, cocteiluri şi băuturi.

The Sands oferă centru de sporturi acvatice, centru de fitness, recepție deschisă nonstop, magazin de cadouri și birou de turism.

La proprietate și în împrejurimi pot fi practicate diferite activități, inclusiv windsurfing, kitesurfing, scufundări sau snorkelling. La 2 km de hotel există un teren de golf cu 18 găuri. Aeroportul Moi se află la 42 km, iar transferul de la/la aeroport este disponibil la un cost suplimentar.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 24 - 31.05.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • Cazare 7 nopti in Sea Breeze Room
  • Mic dejun

Nu sunt incluse

  • Transport
  • Asigurare medicală și storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

The Sands at Nomad Hotel 5*
De la €709
/ Persoană
Perioada
24 - 31.05.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.