Xanadu Villas & Retreat 5*

8 Zile

Descriere hotel

Xanadu Villas & Retreat, situat în localitatea Bwejuu, pune la dispoziție un restaurant și un centru spa. Complexul are o piscină în aer liber disponibilă pe tot parcursul anului, un bar şi o zonă de plajă privată. Proprietatea oferă acces gratuit la internet WiFi în toate zonele sale şi parcare privată gratuită.

Toate camerele complexului au balcon cu vedere la piscină. Unele camere de la Xanadu Villas & Retreat au baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite, precum și patio. Unităţile de cazare includ o zonă de relaxare.

Proprietatea pune la dispoziție o recepție cu program nonstop, un serviciu de majordom privat, un lounge comun, un salon de coafură și un magazin de suveniruri.

Acest complex oferă facilități de sporturi nautice și biciclete de închiriat. În zona din jur se pot desfășura numeroase activități, printre care snorkeling și scufundări. Complexul pune la dispoziție și un serviciu de închiriere de autoturisme. Centrul de agrement Breezes Beach Club & Rising Sun Dive se află la 1 km de Xanadu Villas & Retreat, iar centrul de scufundări African Blue Divers este la 2,1 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Abeid Amani Karume, situat la 57 km de proprietate.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 25.11 - 02.12.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii Incluse

  • 7 nopti cazare in Standard Villa
  • All Inclusive - All Meal

Servicii Neincluse

  • transport
  • asigurare de calatorie medicala si storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Xanadu Villas & Retreat 5*
De la €2,564
/ Persoană
Perioada
25.11 - 02.12.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.