Villa e Palazzo Aminta 5*

5 Zile

Descriere hotel 

Villa e Palazzo Aminta se află pe malul lacului Maggiore şi pune la dispoziție un centru de wellness luxos, o grădină privată pe lac şi o piscină în aer liber încălzită, cu vedere la Insulele Borromee. Oaspeții au la dispoziție parcare gratuită şi un debarcader privat.

Unitățile de cazare au acces gratuit la internet WiFi, fresce originale, veioze din sticlă de Murano şi baie de marmură. Majoritatea camerelor beneficiază de un balcon cu vedere la lac sau la parc. Sunt disponibile și suite standard şi junior. Toate camerele şi suitele au pilote cu pene de gâscă, meniu de perne şi minibar gratuit, la cerere.

Aminta face parte din consorțiul Leading Hotels of the World şi are un bar disponibil pe tot parcursul zilei. Oaspeții pot savura băuturi şi gustări pe terasă sau la piscină. Restaurantul Le Isole servește preparate gourmet, iar oaspeții se pot bucura de mâncăruri italiene la restaurantul I Mori.

Zona de wellness Grotta di Palazzo Aminta oferă hamam, cadă cu hidromasaj şi o varietate de masaje şi tratamente de înfrumusețare, toate disponibile la cerere şi pe bază de rezervare. De asemenea, proprietatea pune la dispoziție o sală de gimnastică cu acces gratuit, iar oaspeţii pot închiria biciclete la cerere şi la un cost suplimentar. Hotelul are stații de încărcare a mașinilor electrice.

Hotelul Villa e Palazzo Aminta se află la 15 minute de mers pe jos de localitatea Stresa. În timpul zilei este oferit un serviciu gratuit de transfer cu program fix, care îi duce pe oaspeți în oraș.

Condiții ofertă:

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 21 - 25.10 2024.
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați.
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.

Servicii incluse:

  • 4 nopți cazare în Superior Double or Twin Room, Park View Room
  • mic dejun

Nu sunt incluse:

  • transport
  • asigurare medicală de călătorie și asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Villa e Palazzo Aminta 5*
De la €531
/ Persoană
Perioada
21 - 25.10.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.