Grand Palladium Sicilia Resort & Spa 5*

5 Zile

Descriere hotel

Veniți în Sicilia unde veți găsi acest resort, în orășelul Campofelice di Roccella, la doar 50 km de Palermo. Cu parcare publică gratuită în apropiere și acces ușor la autostrada Buonfornello, puteți explora rapid această regiune bogată. Atât Cefalù, cât și Parcul Regional Madonie se află pe o rază de 15 km de hotel. Veți avea acces imediat la plaja privată a hotelului, unde vă puteți relaxa și vă puteți bucura de soare cu familia sau prietenii, precum și la piscinele în aer liber. Camerele mari și moderne oferă cazare confortabilă pentru întreaga familie. Atât dvs., cât și copiii dvs. veți adora programul zilnic de divertisment pentru copii. Proprietatea are un centru spa și de wellness, unde puteți alege dintre mai multe tratamente de masaj. Există chiar și un centru mare de convenții: 6 săli complet echipate pentru întâlniri, conferințe, nunți și banchete. WiFi este gratuit în zonele publice.

Camerele Signature Level includ servicii, facilități, băuturi premium, reaprovizionare minibar gratuit. Check-in VIP și zonă exclusivistă de bar în hol. Zonă rezervată pentru șezlonguri în zona noastră interioară de plajă, acces la zona exclusivă pentru șezlonguri de lângă piscina Garden și piscina Sicilia. Acces la Zentropia Spa pentru a vă bucura de circuitul de apă. Rezervare prioritară la restaurantele a la carte și 10% reducere la produsele și băuturile din selecția noastră Gourmet. Mic dejun cu a la cart și servicii tip bufet la restaurant. Rezervare prioritară în Miniclub.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 21 - 25.10.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • 4 nopti cazare in Deluxe Bungalow
  • All Inclusive

Nu sunt incluse

  • Transport
  • Asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Grand Palladium Sicilia Resort & Spa 5*
De la €460
/ Persoană
Perioada
21 - 25.10.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.