U Capu Biancu 4*

5 Zile

Descriere hotel

U Capu Biancu se găsește în Bonifacio, la 2,6 km de Plage de Canetto, și oferă un centru de fitness, o grădină, un lounge comun și parcare privată gratuită. Acest hotel de 4 stele oferă o terasă, precum și camere cu aer condiționat și WiFi gratuit, care beneficiază toate de o baie proprie. Proprietatea pune la dispoziție room-service, un serviciu de concierge și servicii de organizare de tururi.

Unitățile de la acest hotel au televizor cu ecran plat și cutie de valori. Unele camere oferă, de asemenea, o bucătărie cu un frigider, o mașină de spălat vase și un cuptor. La U Capu Biancu, toate camerele sunt dotate cu lenjerie de pat și prosoape.

Proprietatea servește zilnic un mic dejun american, vegetarian sau fără gluten. U Capu Biancu are un restaurant care servește mâncăruri din bucătăria franţuzească și locală. La cerere, sunt disponibile și preparate vegetariene și fără gluten.

Acest hotel pune la dispoziție un teren de joacă pentru copii. La U Capu Biancu puteți juca biliard, iar zona este populară pentru snorkeling și caiac-canoe.

Personalul de la recepția deschisă non-stop este vorbitor de germană, engleză britanică, franceză și italiană.

U Capu Biancu se află la 10 km de Portul Bonifacio și la 13 km de Former Chapel of the Trinity. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Figari Sud-Corse, situat la 27 km de acest hotel.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 23 - 27.10.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii Incluse

  • 4 nopti cazare in Standard Room, Terrace, Garden View
  • mic dejun

Servicii Neincluse

  • transport
  • asigurare de calatorie medicala si storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

U Capu Biancu 4*
De la €524
/ Persoană
Perioada
23 - 27.10.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.