Lighthouse Golf & Spa Hotel 5*

8 Zile

Kavarna

Descriere hotel

Hotelul Lighthouse Golf Resort & Spa este situat într-o zonă frumoasă a oraşului Balcic de pe coasta Mării Negre. Proprietatea face parte dintr-un complex de golf, proiectat de celebrul jucător Ian Woosnam.

Hotelul oferă vedere la mare şi la unul dintre cele mai frumoase peisaje din regiune. Este situat aproape de reşedinţa clubului, de academia de golf şi de drumul care duce la plajele cu nisip.

Hotelul Lighthouse oferă camere, suite şi apartamente penthouse, unele dintre ele având piscină privată. Toate unităţile de cazare au dotări moderne, aer condiţionat şi balcon.

Zonele de putting green numărul 12, 13 şi 14 se găsesc în imediata vecinătate a hotelului. Astfel toţi oaspeţii pot urmări jocul de golf, hotelul oferind vedere panoramică la terenul de golf.

Oaspeţii se pot bucura de gama completă de facilităţi oferite de complex, având posibilitatea să combine întâlnirile de afaceri cu o lecţie de golf sau să joace o partidă de golf, iar apoi se să relaxeze la centrul spa care are 3000 m².

De asemenea, sunt disponibile facilităţi de sport şi agrement, printre care 2 terenuri de tenis şi 1 teren de fotbal. Complexul include mai multe restaurante şi baruri diferite, oaspeţii putând savura preparate dintr-o varietate de tradiţii culinare, de la cea locală, la cea internaţională, italiană sau mediteraneeană.

Toţi oaspeţii pot utiliza gratuit facilităţile de spa, între care se numără o saună finlandeză, un hamam, o cadă cu hidromasaj, un centru de fitness, o piscină interioară cu apă minerală încălzită, dar şi o piscină în aer liber. De asemenea, în funcţie de disponibilitate, oaspeţii pot rezerva gratuit la recepţie șezlonguri și o umbrelă de soare.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 14 - 21.06.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • 7 nopți cazare în cameră dublă
  • All Inclusive

Nu sunt incluse

  • Transport
  • Asigurare medicală de călătorie
  • Asigurare storno
  • Taxa de stațiune

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Lighthouse Golf & Spa Hotel 5*
De la €464
/ Persoană
Perioada
14 - 21.06.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.