The Akasha Luxury Villas & Boutique Hotel 5*

8 Zile

Descriere hotel

Cu design balinez modern, The Akasha Luxury Villas and Boutique Hotel oferă cazare în Seminyak. Situată la 2 minute de mers pe jos de plaja Batubelig, proprietatea asigură transfer gratuit la zonele comerciale din apropiere.

The Akasha Luxury Villas and Boutique Hotel se află la 5 minute de mers cu maşina de clubul pe plajă Potato Head, Ku De Ta, clubul pe plajă Finn’s şi La Lucciola. Puteţi găsi restaurante, magazine şi mini-marketuri pe strada Batu Belig, la câţiva paşi. Aeroportul Ngurah Rai Bali este la doar 20 de minute de mers cu maşina.

Vilele au o cameră de zi separată cu un sistem home theater, iar terasa la soare este amenajată cu un grătar. Se pot aranja tratamente spa în vilă. Baile spaţioase au cadă şi duş în aer liber. Sunt disponibile jucării pentru copii.

Biroul de turism al complexului poate organiza vizitarea obiectivelor turistice şi sporturi nautice pe plajă. La cerere, sunt disponibile şi lecţii de yoga. Puteţi închiria motociclete pentru a explora zona. Oaspeţii au la dispoziţie room service, cu meniuri locale indoneziene sau occidentale.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 23 - 30.09.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • Cazare 7 nopti in Deluxe Room Pool Access
  • Mic dejun

Nu sunt incluse

  • Transport
  • Asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

 The Akasha Luxury Villas & Boutique Hotel 5*
De la €637
/ Persoană
Perioada
23 - 30.09.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.