Royal Apollonia by Louis Hotels 5*

8 Zile

Descriere hotel

Acest hotel de lux este situat pe malul mării în orașul Limassol din Cipru, la doar 5 km de situl arheologic Amathus. Recunoscut pentru bucătăria sa excelentă, are, de asemenea, 2 terenuri de tenis iluminate și o saună. Camerele au balcoane cu vedere la Munții Troodos sau la Marea Mediterană.

Camerele de la Royal Apollonia by Louis Hotels au mobilier modern și ferestre mari din podea până în tavan. Sunt dotate cu aer condiționat din mai până în octombrie și sunt dotate cu TV prin satelit, facilități pentru ceai și cafea, papuci, halate de baie, uscător de păr și minibar. Este disponibil WiFi gratuit.

Pe plajă sunt oferite umbrele și șezlonguri gratuite, în timp ce aici există 3 piscine; o piscină interioară, o piscină principală cu apă dulce de 523 m2 și o piscină pentru copii cu jocuri de apă, care este încălzită din noiembrie până în aprilie. Oaspeții se pot bucura de un masaj relaxant sau pot participa la cursuri de aerobic.

Opțiunile de luat masa includ restaurantul japonez à la carte Akakiko, International Aura Dining și restaurantul Alati Greek Flavours. Barul sezonier de înot Indigo servește gustări în timpul zilei, băuturi și cocktailuri, în timp ce băuturi pot fi savurate și în lounge-ul interior Luna.

Centrul orașului Limassol se află la 5 km, precum și Universitatea de Tehnologie din Cipru. Aeroportul Internațional Larnaca este la 68 km. Hotelul oferă închiriere de biciclete și mașini, precum și parcare gratuită.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 13 - 20.09.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • bilet avion charter
  • taxe aeroport
  • 7 nopți cazare cu mic dejun
  • transfer de grup aeroport-hotel-aeroport
  • asistență turistică

Nu sunt incluse

  • asigurare medicală de călătorie și asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Royal Apollonia by Louis Hotels 5*
De la €1,254
/ Persoană
Perioada
13 - 20.09.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.