Girandella Valamar Collection Resort 4*

8 Zile

Descriere hotel

Valamar Collection Girandella Resort se află la doar 100 de metri de plaja cu pietriș, cu steag albastru, din Rabac și oferă o piscină în aer liber, un restaurant cu vedere panoramică, un bistrou și baruri. Accesul la internet WiFi este gratuit în zona holului și la barul hotelului.

Camerele au baie privată şi balcon cu vedere la parc sau la Marea Adriatică. De asemenea, acestea includ TV cu ecran plat şi birou.

Valamar Collection Girandella Resort se află la 50 de metri de terenurile de tenis. Oaspeții pot desfășura diverse activități, printre care windsurfing, canotaj, scufundări, minigolf și ciclism.

În perioada iunie – septembrie, este disponibil un amplu program de divertisment, fiind organizate, de asemenea, activități sportive şi de agrement.

Restaurantul Girandella servește micul dejun şi cina. La cerere, se pot pregăti cine tematice și prânzuri specifice regiunii Istria, pentru grupuri. De asemenea, sunt disponibile mese vegetariene, precum şi preparate pentru diabetici şi sportivi.

În Rabac şi Istria pot fi organizate diverse excursii: oaspeţii pot vizita oraşele Pula şi Rovinj sau se pot plimba cu o barcă cu vele pe canalul Lim, unicul fiord din Marea Adriatică.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 17 - 24.06.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați.
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Pentru confirmarea tarifului și a disponibilității, vă rugăm să ne contactați.

Servicii incluse

  • 7 nopti cazare in camera dubla
  • mic dejun

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare de calatorie medicala si storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Girandella Valamar Collection Resort 4*
De la €789
/ Persoană
Perioada
17 - 24.06.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.