PortAventura® Hotel PortAventura 4*

3 Zile

PortAventura Park Salou

Descriere hotel

Situat la doar 1 oră de mers cu mașina de orașul Barcelona, PortAventura® Hotel PortAventura oferă acces direct la zona mediteraneană și acces gratuit și nelimitat la parcul tematic. Proprietatea pune la dispoziție 2 piscine în aer liber, unități de cazare cu balcon și 4 restaurante. Hotelul este o reproducere a unui sat mediteranean tipic, cu grădini și lac. Camerele au decor în culori luminoase, TV prin satelit, minibar și vedere la piscină sau grădinile hotelului. Toate camerele includ acces gratuit la Parcul PortAventura pentru durata totală a sejurului, inclusiv în datele de check-in și check-out, precum și 1 intrare la Ferrari Land de persoană pe sejur.

La un cost suplimentar, oaspeții beneficiază de acces la centrul de wellness și spa al Hotelului Caribe. Accesul este gratuit pentru anumite tipuri de camere, atunci când este precizat. Facilitățile centrului de spa şi welness includ saună, cadă cu hidromasaj, băi de aburi, sală de gimnastică și piscină interioară încălzită. Restaurantul Port Regata servește mâncăruri à la carte la micul dejun. Restaurantele Buffet del Mar, Buffet del Port și La Cascada oferă micul dejun tip bufet și mâncăruri mediteraneene. La Cal Pep de lângă piscină se pot savura băuturi și gustări. Hotelul este la 5 minute de mers cu mașina de plajele din Salou. PortAventura se află la cel mult 10 minute de mers cu mașina de Aeroportul Reus, iar gara AVE este la o călătorie de aproximativ 20 de minute cu mașina. Barcelona se află la 1 oră de mers cu mașina, autobuzul sau trenul.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 14 - 16.06.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • 2 nopți cazare pentru 2 adulți și 1 copil
  • Mic dejun
  • Portaventura acces + 1 zi Ferrari Land

Nu sunt incluse

  • Transport
  • Asigurare medicală de călătorie și asigurare STORNO

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

PortAventura® Hotel PortAventura 4*
De la €396
/ 2 adulți și 1 copil
Perioada
14 - 16.06.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.