Kempinski Seychelles Resort Baie Lazare 5*

8 Zile

Seychelles

Descriere hotel

Kempinski Seychelles oferă camere luxoase, cu balcon sau terasă, situate în exclusivista zonă sudică din Mahé, în districtul renumit Baie Lazare. Acest complex are piscină în aer liber și facilități de spa. Kempinski Seychelles Resort oferă camere spațioase, decorate elegant, cu mobilier modern de lemn. Toate unitățile de cazare au aer condiţionat, TV prin satelit, iPod docking station, minibar, facilități pentru prepararea de ceai/cafea şi balcon sau terasă privată. Café Lazare serveşte micul dejun tip bufet și cine tematice tip bufet. Restaurantul L’Indochine oferă o selecție de preparate tradiționale. La Windsong Bar pot fi savurate cocteiluri și gustări, iar Planter’s Lounge and Bar oferă muzică live în fiecare seară. Piscina olimpică a complexului este un loc ideal pentru relaxare, iar pasionații de fitness au la dispoziție o sală de fitness modernă, lângă piscină. Oaspeții pot practica diverse activități, precum snorkelling şi caiac. Centrul spa are 6 săli de tratament. Aeroportul Internațional Seychelles este la 30 de minute de mers cu mașina.

Condiții ofertă:

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 29.11 - 06.12.2024.
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați.
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.

Servicii incluse

  • Cazare 7 nopți în cameră superior
  • sejur cu mic dejun
  • NOTĂ: Special pentru luna de miere: se oferă o reducere la tariful de cazare. În plus, cei aflați în luna de miere primesc o sticlă de vin, decor floral, un tort și o reducere de 20% la tratamentele spa, pentru tratamente de la 11:00 la 13:00 la hotel. Reducerea se acordă dacă rezervați un sejur de minim 4 nopti. Valabil până la 6 luni de la nuntă. La sosirea la hotel trebuie prezentată o copie a certificatului de căsătorie. Pentru a beneficia de pachetul pentru luna de miere trebuie să optați pentru cazare in superior Hill View, deluxe Ocean View, deluxe Ocean View Garden sau deluxe Lagoon View.

Nu sunt incluse

  • Transport
  • Transferuri
  • Asigurare medicala de călătorie
  • Asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Kempinski Seychelles Resort Baie Lazare 5*
De la €1,156
/ Persoană
Perioada
29.11 - 06.12.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.