PortAventura® Hotel Gold River 4*

3 Zile

PortAventura Park Salou

Descriere hotel

Acest hotel cu decor inspirat din Vestul Sălbatic se află la 1 oră de mers cu mașina de Barcelona. Oferă acces gratuit şi nelimitat la parcul tematic PortAventura. Proprietatea pune, de asemenea, la dispoziție 3 piscine în stil râu, precum și programe de divertisment ziua și seara. Tematica Hotelului Gold River este inspirată de perioada americană a Goanei după Aur, recreând ambianţa tipică Vestului Sălbatic printr-un decor ce reflectă stilul epocii. De asemenea, hotelul oferă acces direct la zona parcului tematic dedicată Vestului Sălbatic. La un cost suplimentar, oaspeții au la dispoziție centrul spa și de wellness de la Hotel PortAventura & Hotel Caribe. Anumite tipuri de camere oferă acces gratuit, acest lucru fiind menționat în descriere. Facilitățile centrului de spa şi welness includ saună, cadă cu hidromasaj, băi de aburi, sală de gimnastică și piscină interioară încălzită.

Paturile sunt acoperite cu macaturi din petice, pline de culoare, iar mobilierul este de epocă. În plus, este disponibil TV prin satelit. Unitățile de cazare sunt amplasate în diferite zone tematice ale hotelului, precum un conac victorian, o primărie și o scenă tipică unei străzi principale din Vestul Sălbatic. Restaurantul Grand Hall de la Gold River serveşte o varietate de preparate în stil bufet. De asemenea, restaurantele New Texas şi Opera House oferă mese à la carte. În plus, proprietatea are 2 baruri și un snack bar. PortAventura se află chiar la marginea localității Salou, unde puteți ajunge cu ușurință de pe autostrada AP7. În orașul Barcelona, situat la nord de complex, se poate ajunge cu trenul într-o oră. De asemenea, un autobuz face legătura între gara AVE Camp de Tarragona și aeroporturile Barcelona și Reus.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 02 - 04.09.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • 2 nopți cazare pentru 2 adulți și 1 copil
  • Mic dejun
  • Acces Portaventura + 1 zi acces Ferrari Land

Nu sunt incluse

  • Transport
  • Asigurare medicală de călătorie și asigurare STORNO

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

PortAventura® Hotel Gold River 4*
De la €550
/ 2 adulți și 1 copil
Perioada
02 - 04.09.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.