Phulay Bay, A Ritz-Carlton Reserve 5.5*

8 Zile

Descriere hotel

Phulay Bay Ritz-Carlton Reserve este un hotel  situat de-a lungul țărmului Mării Andaman, în orașul Krabi. Hotelul oferă servicii de majordom nonstop, precum și o piscină infinită, un centru spa și 5 restaurante.  Amplasate într-o grădină tropicală, camerele de lux ale Hotelul Phulay Bay Ritz-Carlton au un decor thailandez frumos din lemn și băi elegante.  Fiecare cameră oferă TV cu ecran plat şi canale prin satelit/cablu și DVD player. Oaspeții se pot bucura de vederea la ocean și de briza răcoroasă de seară, de pe veranda privată.

Centrul spa al Hotelului Phulay Bay, ESPA, oferă camere private de tratament, o piscină spa și sucuri proaspete de fructe la cafeneaua RAW Spa. Oaspeții se pot antrena la centrul de fitness sau pot lua parte la o experiență culturală unică, gătind preparate din bucătăria thailandeză și luând lecții de pictură a baticelor. Restaurantul Internațional Jampoon și Restaurantul Plai Fah utilizează cele mai bune ingrediente și oferă oaspeților specialități delicioase asiatice și occidentale. Oaspeții pot savura cele mai bune preparate thailandeze la Sri Tang, iar Lae Lay Pavilion oferă fructe de mare proaspete la grătar. Chomtawan Lounge are o vedere frumoasă la apusul soarelui și oferă cocktailuri răcoritoare.

Hotelul Phulay Bay, A Ritz-Carlton Reserve – SHA Extra Plus este situat la aproximativ 26 km de Aeroportul Internațional Krabi.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 20 - 27.05.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • cazare 7 nopți în camera dubla
  • mic dejun

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare medicală de călătorie și asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Phulay Bay, A Ritz-Carlton Reserve 5.5*
De la €2,224
/ Persoană
Perioada
20 - 27.05.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.