Luna de miere în Seychelles – Story Seychelles 5*

8 Zile

Descriere hotel

Story Seychelles se află pe insula Mahé şi oferă un spa modern. Hotelul este amplasat în verdeața luxuriantă a Parcului Național Morne Seychellois şi oferă vedere la Oceanul Indian. Oferă suite şi vile moderne, cu zonă de relaxare interioară și în aer liber, aer condiționat, TV cu ecran plat și facilități de ceai și cafea. Vilele au facilităţi suplimentare precum piscină privată, cabană și dușuri cu efect de ploaie. Fiecare baie privată include duș și cadă separată.

Oaspeții de la Story Seychelles pot savura și pot lua masa la 6 restaurante care oferă o varietate de preparate. Relaxați-vă pe șezlongurile care înconjoară piscina sau faceți exerciţii în sala de gimnastică care este deschisă nonstop şi oferă vedere la lagună.

Proprietatea şi zona din jur asigură diverse activităţi, inclusiv tenis, snorkelling, drumeţii şi surfing. De asemenea, Story Seychelles include un club pentru copii și WiFi gratuit. Victoria este la doar 4 km de hotel, iar Aeroportul Internațional din Seychelles se află la 30 de minute de mers cu mașina.

Este un hotel preferat de cupluri.

HONEYMOON SPECIAL: tinerii căsătoriți primesc primesc o sticlă de vin sau prosecco sau o băutură fără alcool, un coș de fructe, un tort. Cu demipensiune, pensiune completă sau all inclusive, veți primi, de asemenea, o cină romantică la lumina lumânărilor la restaurantul Eden de pe plajă (meniu fix, băuturile nu sunt incluse). Oferta specială este valabilă pentru un sejur de minim 3 nopți, valabil până la 6 luni după nuntă.

O copie a certificatului de căsătorie trebuie prezentată la sosirea la hotel (maxim 6 luni după căsătorie).

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 25.11 - 02.12.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați.
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Tariful include:

  • 7 nopți cazare în Junior Suite
  • mic dejun

Tariful nu include:

  • transport
  • asigurare medicală de călătorie / STORNO
  • excursii opționale

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Luna de miere în Seychelles – Story Seychelles 5*
De la €1,255
/ Persoană
Perioada
25.11 - 02.12.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.