Nora Buri Resort & Spa 5* – SHA Extra Plus

8 Zile

Thailanda

Descriere hotel

Complexul Nora Buri Resort & Spa – SHA Extra Plus se bucură de o locație excelentă, pe coasta unui deal. Acesta are camere de lux, cu televizor cu ecran plat şi vedere uimitoare la împrejurimi. Complexul oferă acces Wi-Fi gratuit și o piscină infinită pe două niveluri, cu piscină spa în aer liber.

Camere şi vilele moderne de la Nora Buri sunt amenajate în stil thailandez şi au acoperiş din stuf şi decor în nuanţe plăcute de verde şi auriu. Acestea sunt spaţioase şi sunt dotate cu un pat de zi şi un DVD player.

Oaspeţii se pot antrena în centrul de fitness, care pune la dispoziţie antrenori personali de fitness. Centrul spa Anodas oferă diverse tratamente relaxante. Personalul amabil poate ajuta oaspeţii cu aranjamentele de călătorie şi îngrijirea copiilor.

Oaspeţii pot savura mâncăruri occidentale la The Barge şi fructe de mare la grătar la Beach Front Terrace. Lounge-ul oferă o selecţie extinsă de vinuri şi programe de divertisment live.

Nora Buri Resort & Spa – SHA Extra Plus se află la 3 km de cartierul comercial din Chaweng şi la 23 km de debarcaderul Nathorn.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 20 - 27.01.2025
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • 7 nopti cazare in Pool Villa Hillside Seaview (Adult Only)
  • mic dejun

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare medicala de calatorie / STORNO

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Nora Buri Resort & Spa 5* – SHA Extra Plus
De la €949
/ Persoană
Perioada
20 - 27.01.2025
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.