Grecotel Plaza Beach House 4* – charter din Craiova

8 Zile

Creta – Heraklion

Descriere hotel

Grecotel Plaza Beach House de 4 stele se află chiar pe plaja cu nisip alb din Rethymno și oferă 2 piscine cu apă dulce, piscină pentru copii și centru spa cu piscină interioară. Proprietatea pune la dispoziție restaurant cu vedere la mare și bar lângă piscină. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în zonele publice. Studiourile și apartamentele de la Grecotel Plaza Beach House au vedere la piscină, grădină sau Marea Cretei, decor elegant, în culori pastelate, mobilier bine ales și țesături de design. Toate unitățile de cazare oferă bucătărie sau bucătărie bine dotată, zonă de relaxare și baie privată cu cadă sau duș. Facilitățile oferite în unitățile de cazare includ aer condiționat, seif și TV prin satelit. Restaurantul Plaza elegant servește zilnic mâncăruri cretane tradiționale, pregătite cu creativitate, cu ingrediente locale proaspete. Oaspeții pot să se relaxeze pe terasa la soare de lângă piscină și să savureze suc răcoritor, smoothie exotic sau cocktail la barul de lângă piscină.

În sezonul estival, centrul spa oferă o selecție de terapii revigorante, saună, hamam și piscină spa. Copiii își pot petrece timpul la piscina pentru copii și pe plajă sau pot participa la program de vacanță, cu activități creative, jocuri și jucării. Frumosul oraș vechi din Rethymno, cu restaurante și baruri, se află la mică distanță de mers pe jos de Grecotel Plaza Beach House. Portul Rethymno este la 3 km de proprietate, iar Aeroportul Heraklion se află la 80 km.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 05 - 12.09.2024
  • Pentru alte date de călătorie sau alt aeroport de plecare, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse:

  • 7 nopți cazare cu mic dejun;
  • bilet avion charter cu taxele de aeroport incluse;
  • transfer de grup aeroport-hotel-aeroport;
  • asistență turistică la sol.

Nu sunt incluse:

  • asigurare medicală de călătorie si asigurare storno
  • taxa locală

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Grecotel Plaza Beach House 4* – charter din Craiova
De la €1,047
/ Persoană
Perioada
05 - 12.09.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.