Nobel Hotel 5*

7 Zile

Descriere hotel

Nobel este un hotel elegant situat într-o locație liniștită la 25 km de Aeroportul Internațional Burgas, departe de agitația centrului stațiunii Sunny Beach, lângă dune frumoase de nisip și plajă. Se oferă WiFi gratuit.

Acest hotel recent renovat are o zonă de plajă privată cu șezlonguri și umbrele, incluse în pachetul Ultra All Inclusive, precum și un bar pe plajă care servește băuturi răcoritoare nealcoolice.

Hotelul oferă cazare în camere cu dimensiuni generoase, mobilate elegant, dotate cu WiFi gratuit, TV LCD digital modern, aparat de cafea și set de ceai, telefon cu linie directă, uscător de păr, minifrigider, aer condiționat și balcon mobilat.

Hotelul Nobel are 3 restaurante, dintre care restaurantele Nobel și Ethno care oferă servicii ultra all inclusive, cu preparate din bucătăria internațională și locală, precum și cine tematice. Al 3-lea local, restaurantul a la carte Nobo oferă preparate deosebite.
În timpul vacanţei de vară sunt disponibile o varietate de baruri şi gustări: un bar în hol, un bar la piscină, un bar pe plajă, o patiserie, o zonă de gustări şi un colţ cu produse sănătoase.

Oaspeţii se pot bucura de piscina în aer liber cu o zonă pentru copii, se pot relaxa la barul de la piscină sau se pot bronza în zona extinsă de plajă, în timp ce echipa de animaţie are grijă de copii. În plus, hotelul are o zonă de plajă privată cu şezlonguri şi umbrele de soare.

Centrul spa Nobel propune o varietate de facilități şi proceduri relaxante, având o piscină interioară încălzită, cadă cu hidromasaj în interior, duş alternativ, saună, baie turcească, fitness. Oaspeții pot opta pentru masaje şi terapii relaxante şi revigorante. Echipa de animație are grijă de buna dispoziție a adulților și copiilor în timpul vacanței de vară, oferind activități în timpul zilei, programe de seară și spectacole săptămânale.

În imediata apropiere a Hotelului Nobel se pot găsi numeroase magazine, restaurante şi baruri, o farmacie şi un salon de înfrumuseţare.

Parcarea este prevăzută cu o stație de încărcare pentru vehicule electrice.

Conditii oferta

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 17 - 24.06.2023.
  • Pentru plecări în alte perioade, vă rugăm să ne contactați.
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Pentru confirmarea tarifului și a disponibilității, vă rugăm să ne contactați.

Servicii incluse

  • 7 nopti cazare in camera dubla
  • Ultra All Inclusive

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Nobel Hotel 5*
De la €475
/ Persoană
Perioada
17 - 24.06.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.