Disney Hotel New York – The Art of Marvel 4*

3 Zile

Descriere hotel:

Disney’s Hotel New York® se află la 10 minute de mers pe jos de Parcurile Disney®, Satul Disney® și gara RER Marne-la-Vallée Chessy. Acest hotel de 4 stele îmbină decorul Art Deco cu designul urban contemporan și pune la dispoziție o piscină interioară încălzită, un hamam și centru de afaceri. WiFi și parcarea sunt gratuite. De asemenea, există un loc pentru poze cu personaje Marvel.

Camerele au aer condiționat și TV cu ecran plat cu canale Disney şi canale internaționale. Acestea includ baie privată cu o cadă, articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Dotările includ un fierbător electric. Toate camerele sunt deservite de lift, iar unele au o terasă.

Hotelul servește zilnic un mic dejun tip bufet american la un cost suplimentar. În funcție de disponibilitate, oaspeții pot lua micul dejun în cameră, la un cost suplimentar. În plus, oaspeții pot lua cina la unul dintre restaurantele hotelului sau pot savura băuturi și gustări la bar sau pe terasă. Room-service este disponibil nonstop.

Hotelul are recepție cu program nonstop, servicii de spălătorie și magazin Disney®. Recepția oferă servicii de babysitting, la un cost suplimentar. De asemenea, hotelul are un centru de fitness, baie de aburi şi o cadă cu hidromasaj.

Terenul de golf Disneyland® se află la 3,6 km. Paris este la 32 km de Disney’s Hotel New York® – The Art of Marvel, iar Versailles se află la 60 km. Aeroportul Paris – Charles de Gaulle este situat la 40 km de hotel. Oaspeții care sosesc cu un autoturism electric pot utiliza stațiile de încărcare universale de la hotel.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 29 - 31.08.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse:

  • 2 nopți cazare pentru 2 adulți și 1 copil

Nu sunt incluse:

  • transport
  • taxa de stațiune
  • bilete acces in parc

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Disney Hotel New York – The Art of Marvel 4*
De la €1,476
/ 2 adulți și 1 copil
Perioada
bilete acces in parc
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.