Secrets Sunny Beach Resort and Spa 5* – Adults Only

8 Zile

Descriere hotel

Secrets Sunny Beach Resort and Spa – Premium All Inclusive – Adults Only se află în Sunny Beach, la 3,4 km de Action AquaPark. Facilitățile oferite de proprietate includ centru de fitness și acces direct la o zonă de plajă, cu șezlonguri și umbrele gratuite. Oaspeții hotelului au la dispoziție room service și regim all inclusive nonstop, piscină în aer liber și recepție cu program nonstop.

Toate camerele hotelului includ TV cu ecran plat. Camerele de la Secrets Sunny Beach Resort and Spa – Premium All Inclusive – Adults Only au WiFi gratuit, baie privată cu articole de toaletă gratuite, precum și vedere la mare. De asemenea, unitățile de cazare sunt dotate cu aer condiționat și birou.

La proprietate se poate lua un mic dejun tip bufet. Restaurantul de la Secrets Sunny Beach Resort and Spa – Premium All Inclusive – Adults Only este specializat în preparate din bucătăria europeană și mediteraneană.

Secrets Sunny Beach Resort and Spa – Adults Only oferă cazare de 5 stele în regim all inclusive, cu terasă.

Secrets Sunny Beach Resort and Spa – Premium All Inclusive – Adults Only se află la 6 km de plaja Cacao și la 4,2 km de Kuban. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Burgas, situat la 31 km de proprietate.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 06 - 13.09.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • 7 nopți cazare în cameră dublă
  • Ultra All Inclusive

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare medicală de călătorie și asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Secrets Sunny Beach Resort and Spa 5* – Adults Only
De la €823
/ Persoană
Perioada
06 - 13.09.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.