JW Marriott Marquis Hotel Dubai 5*

6 Zile

DESCRIERE HOTEL

Răspândit în două turnuri emblematice cu 1608 de camere, animatul și dinamicul hotel JW Marriott Marquis oferă o gamă atrăgătoare de 12 restaurante, baruri și lounge-uri premiate și sublimul Saray Spa and Health Club. Pentru călătorii de agrement, hotelul este amplasat ideal între Dubai Mall și Mall of the Emirates, lângă stația de metrou Business Bay și se bucură de o locație spectaculoasă chiar lângă noua extensie Dubai Water Canal. JW Marriott Marquis Dubai oferă WiFi gratuit și o piscină în aer liber.

Toate cele 1.608 de camere și spații de cazare luxoase sunt proiectate elegant și au un decor contemporan. Fiecare dintre camerele sale spațioase include TV cu ecran plat, ferestre din podea până în tavan și birou. Baia este dotată cu o cadă și un halat de baie.

Oaspeții se pot bucura de o gamă largă de bufete locale și internaționale. Pentru o experiență internațională, intră în restaurantul premiat Kitchen6, unde șase stații de gătit interactive prind viață, creând o selecție extraordinară de bucătării mondiale. Bridgewater Tavern este un bar sportiv modern, cu o senzație de gastrodive, care servește mâncare de băutură nouveau. Încețoșarea granițelor dintre bar și restaurant – Bridgewater Tavern este în fruntea redefinirii culturii barurilor sportive, creând un loc ideal pentru iubitorii serioși de mâncare și amatorii de senzații tari.

Bufete internaționale sunt disponibile la renumitul Kitchen6. Oaspeții pot experimenta o călătorie culinară autentică și vibrantă la Rang Mahal. Oaspeții se pot minuna de Dubai Skyline în timp ce savurează un cocktail la barul Vault, situat la ultimul etaj.

Oaspeții pot face o baie în piscina în aer liber sau o experiență relaxantă la hamam la Saray Spa. Biroul de turism al hotelului poate organiza excursii locale. Este disponibilă și parcare cu valet.

La parcul acvatic Wild Wadi se poate ajunge cu mașina în 20 de minute. Clubul de golf Emirates este la 17 km. JW Marriott Marquis se află la 25 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Dubai. Proprietatea oferă un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul la Dubai Mall.

Condiții ofertă:

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 20 - 25.05.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați.
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.

Servicii incluse:

  • 5 nopti cazare in Deluxe Room
  • mic dejun

Nu sunt incluse:

  • transport
  • asigurare medicala de calatorie si asigurare storno
  • taxa Dirham

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

JW Marriott Marquis Hotel Dubai 5*
De la €468
/ Persoană
Perioada
20 - 25.05.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.