Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa 5*

8 Zile

Descriere hotel

Situat pe insula Silhouette, Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa este un hotel certificat Green Globe și oferă vile spațioase, dotate complet, cu terasă privată. Proprietatea pune la dispoziție centru spa cu servicii complete și piscină infinită, amplasată între palmieri.

Fiecare vilă include lenjerie de pat luxoasă, un TV cu ecran plat, un DVD player și o canapea. Unele camere se bucură de vedere la Oceanul Indian.

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa are 7 restaurante și cafenele care asigură preparate din bucătăria italiană și japoneză, precum și mâncăruri de inspirație locală servite în stil francez, într-un cadru sofisticat. Barul Lo Brizan oferă programe de divertisment live și cocktailuri tropicale.

Oaspeții pot folosi centrul de scufundări de 5 stele acreditat PADI și pot explora recifele multicolore ale insulei. Hotelul se află într-o zonă stâncoasă cu vegetație luxuriantă, aproape de numeroase trasee de plimbări și drumeții. Clubul pentru copii din cadrul hotelului Hilton Seychelles este dedicat oaspeților cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani. În plus, sunt disponibile facilități pentru organizarea de nunți și evenimente.

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa se află la 20 de minute de mers cu mașina de debarcader, care este la 35 de minute de mers cu barca de Aeroportul Internațional Seychelles. Serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil la cerere și la un cost suplimentar.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 20 - 27.01.2025
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Tariful include:

  • 7 nopți cazare în King Garden Villa
  • mic dejun

Tariful nu include:

  • transport
  • asigurare medicală de călătorie / STORNO

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa 5*
De la €1,347
/ Persoană
Perioada
20 - 27.01.2025
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.