Napasai, A Belmond Hotel, Koh Samui 5*

8 Zile

Thailanda

Descriere hotel

Complexul de lux Napasai, A Belmond Hotel, Koh Samui este un refugiu tropical de 5 stele, situat pe insula Ko Samui și pune la dispoziție o piscină infinită privată pe malul mării, cu vedere frumoasă și servicii de spa. Acesta oferă vedere la plaja Ban Tai şi include 4 localuri de luat masa.

Vilele spațioase au decor thailandez modern, aer condiționat și patio extins, cu vedere la mare. Fiecare vilă include WiFi gratuit, DVD player, TV și canapea în stil thailandez. Băile private au cadă de tip terazzo și duş cu efect de ploaie.

Napasai, A Belmond Hotel, Koh Samui este situat de-a lungul plajei Mae Nam, la aproximativ 25 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Samui. Proprietatea oferă parcare gratuită.

Oaspeții pot lua lecții de scufundări și snorkelling certificate PADI sau pot merge în excursii de tip trekking, pe elefanţi. La doar 5 minute de mers cu mașina se află un teren de golf cu 18 găuri, pe care se organizează competiții.

Restaurantul Lai Thai, cu vedere la ocean și mese în aer liber, servește preparate din bucătăria autentică thailandeză pe durata întregii zile. La restaurantul cu atmosferă relaxată, de pe malul mării, sunt oferite fructe de mare proaspete la grătar și preparate internaționale. Oaspeţii pot savura băuturi la cele 2 baruri ale complexului.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 20 - 27.01.2025
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • 7 nopti cazare in Sea View Villa
  • mic dejun

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare medicala de calatorie / STORNO

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Napasai, A Belmond Hotel, Koh Samui 5*
De la €1,382
/ Persoană
Perioada
20 - 27.01.2025
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.