Grandior Hotel Prague 5*

4 Zile

Praga

Despre hotel

Grandior Hotel Prague este un hotel de design, situat în centrul orașului, foarte aproape de mijloace de transport public. Proprietatea oferă restaurant și camere spațioase, cu WiFi gratuit. Camerele luminoase au aer condiționat, mobilier în stil clasic, seif, TV LCD cu canale prin satelit, minibar, birou și facilități gratuite pentru prepararea de ceai și cafea. Baia este dotată cu cadă sau duș, articole de toaletă L´Occitane, halate de baie, papuci și încălzire prin pardoseală.

Oaspeții beneficiază de facilități de călcat. Proprietatea servește micul dejun în fiecare dimineață. Puteți să savurați mâncăruri internaționale la restaurantul hotelului și băuturi la bar. În apropierea proprietății există multe cafenele și magazine alimentare.

Oaspeții beneficiază de recepție deschisă non-stop. Grandior Hotel Prague se află la 2 km de Podul Carol, la 1,2 km de Piața Orașului Vechi cu Ceasul Astronomic și la 1,3 km de Piața Wenceslas. Stația de autobuz și tramvai Bílá labuť este chiar lângă ieșirea din hotel, iar stația de metrou Florenc se află la 2 minute de mers pe jos. Proprietatea oferă parcare în funcție de disponibilitate și la un cost suplimentar.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 24-27.10.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • 3 nopti cazare cu mic dejun

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Grandior Hotel Prague 5*
De la €235
/ Persoană
Perioada
24 - 27.10.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.