Istra Premium Camping Resort

8 Zile

Croatia

Descriere hotel

Pe o peninsulă romantică, înconjurată de mici insulițe, nu departe de Poreč, bijuteria de camping strălucește într-o nouă splendoare: Istra Premium Camping Resort. Situat direct pe malul marii, lângă un mic port și fermecătorul oraș de coastă Funtana, acest complex de camping de primă clasă oferă liniște perfectă și farmec mediteranean autentic.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui teren atractiv la mare, o casă de camping premium, o cabană de camping, o suită de camping modernă, o vilă de camping premium cu jacuzzi, o vilă de camping Deluxe cu piscină privată sau un cort Glamping, veți găsi aici o gamă întreagă de servicii de top pentru o vacanță de familie unica.

Nimic nu stă în calea vacanței dvs. de camping pe Marea Adriatică, indiferent de preferințele dvs. – plaje imaculate, parcul acvatic unic de familie Aquamar, programe și oferte atent concepute pentru copii, părinți și oaspeți care apreciază divertismentul bun sau experiențe gourmet remarcabile.

Conditii oferta

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 20 - 27.06.2024.
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați.
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • 7 nopti de cazare in mobilehome

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Istra Premium Camping Resort
De la €976
/ Persoană
Perioada
20 - 27.06.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.