Galapagos Island Hopping

6 Zile

Descriere pachet

Insulele Galapagos sunt unul dintre ultimele paradisuri din lume. Peisajele variate, de la deșerturi de lavă sterp până la pădurile tropicale dense și viața sălbatică unică, o fac o destinație de vis pentru toți pasionații de natură.
Experimentați paradisul natural unic al Galápagos în acest tur de insule. Plimbați-vă prin peisaje de lavă sterp sau observați numeroase specii de animale în habitatul lor natural!
„Island Hopping” cu nopți pe cele mai mari două insule, Isabela și Santa Cruz
Cazare tipic locală
Deosebit de interesant pentru iubitorii de animale

Condiții ofertă

 • Număr minim de participanți: 2 persoane
 • Numar maxim de participanti: 14 persoane
 • Turul începe luni în Galapagos - este necesară o ședere peste noapte în Quito sau Guayaquil, altfel nu veți putea prinde zborul de legătură către Galápagos. Zborul internațional de întoarcere din Guayaquil ar trebui să aibă loc după ora 19.30 și din Quito după ora 21.00. Vă recomandăm o noapte de cazare în Quito sau Guayaquil.
 • Perioada ta de călătorie: Luni: 22 ianuarie, 26 februarie, 18 martie, 22 aprilie, 13 mai, 17 iunie, 15 iulie, 19 august, 16 septembrie, 30 septembrie, 21 octombrie.
 • Traversările cu barca cu motor în zilele 2 și 3 vor fi în bărci cu motor publice împreună cu alți călători.
 • Tariful afișat este valabil pentru sejururi pana pe 21 Oct 2024

Itinerariu

(Luni) Aterizat pe aeroportul din Baltra, veți fi transferat cu autobuzul la Canalul Itabaca și dus pe insula Santa Cruz cu un mic feribotul de pasageri (vă rugăm să rezervați zboruri către Galapagos separat). Santa Cruz cu portul său Puerto Ayora este insula cu cei mai mulți locuitori din arhipelag. Administrația parcului național și stația de cercetare numită după Charles Darwin se află aici. Cu o suprafață de 986 de kilometri pătrați, Santa Cruz este a doua insulă ca mărime din arhipelag. Puerto Ayora, partea locuită a acestei insule colonizate în anii 1920, este principalul port al Galapagos. Conducând prin ținuturile înalte din Santa Cruz, veți experimenta schimbarea zonelor de vegetație din zona uscată cu cactusi Opuntia și Jasmino, prin pădurea tropicală (zona Scalesia) până la zonele cu iarbă și ferigi. Peisajul verde al acestei zone este un contrast binevenit cu zonele uscate ale insulelor mai mici și inferioare. Scurtă oprire foto la craterele gemene. Sunt situate de-a lungul ambelor părți ale drumului și s-au format din prăbușirea pereților craterului. Există multe cratere de acest tip în această zonă, ceea ce indică faptul că toate fac parte din același sistem vulcanic. Vegetația din această zonă este formată predominant din arbori Scalesia, care fac din această insulă o zonă verde frumoasă. Veți vizita celebrele tuburi de lavă, o vizită distractivă și foarte informativă din punct de vedere geologic. De asemenea, puteți observa celebra țestoasă gigantică din Galapagos în mediul său natural în timpul unei plimbări. După prânz într-o hacienda tipică, continuați spre hotel. O noapte pe Santa Cruz. Aproximativ 45 km (pranz)
Standard: Hotel Flamingo (clasa mijlocie, categorie națională: 3 stele)
Superior: Hotel Solymar (clasa medie superioară, categoria națională: 4 stele)

(Marți) Transfer de dimineață în portul Puerto Ayora. O barcă publică cu motor vă duce pe Insula Isabela (durata călătoriei aprox. 2,5 ore). După ce ați ajuns la hotel, conduceți către vulcanul Sierra Negra, care este situat în sudul insulei Isabela, între vulcanii Alcedo și Cerro Azul. Cu un diametru de aproximativ 10 km, craterul său este cel mai mare din Galapagos și al doilea ca mărime din lume după Ngoro Ngoro din Africa. De la Puerto Villamil, faceți o călătorie cu autobuzul de aproximativ o oră în zonele înalte ale insulei până la punctul de plecare al drumeției. Urmăriți pe jos până la marginea craterului (aprox. 1,5 ore), de unde aveți o priveliște spectaculoasă asupra craterului în condiții meteo bune. Prânzul este luat la o hacienda din munții. Pe drumul de întoarcere veți vizita laguna flamingo, „Pozo de los Flamingos”. Aici aveți șansa rară de a observa aceste animale de aproape. O noapte pe Isabela. Aproximativ 23 km (mic dejun, prânz)
Standard: Hotel Cally (clasa mijlocie, categoria nationala: 3 stele)
Superior: Hotel Iguana Crossing (clasa de mijloc superioară, categorie națională: 4 stele)

(Miercuri) După o scurtă excursie cu barca de la Puerto Villamil, ajungeți la mica insulă stâncoasă „Las Tintoreras”. Aici, la o scurtă plimbare, veți vedea sute de iguane marine pe stânci, care își au principalul loc de cuibărit aici. Rechinii cu vârfuri albe se plimbă adesea într-un canal de lavă, căutând pace și liniște. Numeroși lei de mare fac plajă pe plajele insulei. Cu puțin noroc, puteți observa și pinguini și găleți cu picioare albastre în călătoria de întoarcere. După-amiaza întoarcere la Santa Cruz cu barca cu motor publică (durata călătoriei aprox. 2,5 ore). Seara, cina va fi servită la un restaurant local din Puerto Ayora. 3 nopți în Santa Cruz. Aproximativ 40 km (mic dejun, cina)
Standard: Hotel Flamingo (clasa mijlocie, categorie națională: 3 stele)
Superior: Hotel Solymar (clasa medie superioară, categoria națională: 4 stele)

Ziua 4 :
Floreana

(Joi) După micul dejun veți fi dus cu barca cu motor spre insula Floreana (timpul călătoriei aprox. 2,5 ore). La sosire, vizitați zonele muntoase impresionante ale insulei. O drumeție de 1-2 ore te duce prin vegetația insulei, pe lângă singurul izvor de apă dulce al insulei, până la faimoasele peșteri ale piraților. Acestea au fost și prima cazare a familiei Wittmer după ce au ajuns pe insulă. Luați masa la un restaurant local din zonă. După-amiaza vizitați „Loberia”, o mică peninsulă cu colonii de lei de mare. Apoi reveniți la Santa Cruz. (Mic dejun, prânz)

vineri) Astăzi veți lua parte la o excursie cu barca de o zi întreagă. Vizitezi una dintre următoarele insule care merită văzute: North Seymour Nord, South Plazas, Bartolomé sau Santa Fe. Autoritatea parcului național stabilește excursiile și succesiunea în scurt timp. (Mic dejun, prânz)

North Seymour
Excursia de astăzi începe cu o plimbare lungă cu autobuzul de la Puerto Ayora la Canalul Itabaca (aprox. 42 km), unde vă îmbarcați pe o barcă și continuați spre insula Nord Seymour (aproximativ 9 km). North Seymour este un mic platou de lavă înălțat de ocean din nordul insulei Seymour, separat doar de o strâmtoare îngustă de insula sudică Baltra (fostă South Seymour). Traseul circular lung de aproximativ 1,5 km vă duce prin insula pietroasă, plată și vântoasă, care este acoperită de tufe de sare și presărată cu bălți, în special în zona de stropire. North Seymour este deosebit de interesant din cauza numeroaselor păsări fregate magnifice, ai căror masculi își umflă pungile roșii iridescente în gât la o dimensiune considerabilă în timpul ritualurilor de curte. Pe lângă alte specii de păsări fregate, există și colonii de sutări cu picioare albastre și lei de mare, precum și o mulțime de crabi roșii. O parte a excursiei include snorkeling pe plaja Bachas (aproximativ 1 oră).

Piazele de Sud
Pentru a ajunge la South Plazas Island, luați mai întâi un autobuz către Canalul Itabaca, apoi transferați-vă pe o barcă și conduceți până la Plazas Island (aproximativ 15 km). South Plazas este o altă dintre insulele mici și extrem de interesante, unde ești întâmpinat la micul debarcader de marea colonie de lei de mare. Drumeția (aprox. 1 oră) începe acolo pe o potecă încadrată de opuntia copac și habitatul cintezului cactus și al altor specii de păsări. Insula a fost formată din mase de lavă care curge în sus din ocean și se află în fața stâncilor marii insule vecine Santa Cruz. În ciuda suprafeței sale mici, are o diversitate uimitoare de animale și o floră extraordinară, interesantă de oferit. O trăsătură caracteristică a South Plazas este lichenul mat Sesuvium, care conferă insulei, altfel uscate și sterile, o nuanță galbenă și verde în timpul sezonului ploios. În sezonul uscat (sfârșitul lunii iunie până în ianuarie), totuși, această plantă de acoperire a solului conferă South Plazas un aspect complet diferit. Astăzi aveți ocazia să înotați și să faceți snorkeling la Punta Carrión (aprox. 1 oră).

Bartolome
Puteți ajunge la insula Bartolomé cu autobuzul și barca. Mai întâi iei autobuzul către Canalul Itabaca (aprox. 42 km), apoi te urci pe o barcă și mergi spre Insula Bartolomé (aprox. 30 km). Insula vulcanică Bartolomé de aproximativ 1,2 metri pătrați este situată în apropierea coastei de est a insulei Santiago și este caracterizată de un crater vulcanic înalt de 114 m care se înalță deasupra insulei. Excursia te duce în vârful craterului vulcanului. De aici aveți vederi impresionante asupra insulelor din apropiere și a stâncii Pinnacle, care este o rămășiță a unui vechi con de tuf și una dintre cele mai faimoase atracții ale arhipelagului. În timpul drumeției (aprox. 1 oră) veți vedea iguane marine, șopârle de lavă și diferite tipuri de cactusi, primele urme de plante pe solul relativ tânăr de lavă. După aceea, relaxați-vă pe plaja lungă de nisip din Bahia Sullivan și bucurați-vă de viața marină în timp ce faceți snorkeling (aproximativ 1 oră).

Santa Fe
La Insula Santa Fe se poate ajunge în două moduri diferite. Alegerea traseului depinde de reglementările parcului național și de permisele de navigație. Fie conduci de la debarcaderul San Francisco din Puerto Ayora la Insula Santa Fe (aprox. 28 km), fie iei autobuzul la Canalul Itabaca (aprox. 42 km) si apoi iei barca la Insula Santa Fe (aprox. 45 km) . Aceasta insula este una dintre cele mai vechi insule din arhipelag. Datorită vârstei și izolării îndelungate, s-au putut dezvolta diverse specii endemice, de ex. B. Iguane terestre, cele mai mari dintre speciile lor din Galapagos, șobolani de orez și gecoși. Veți vizita (aproximativ 1 oră) Golful Barrington din partea de nord a insulei, un golf mic și liniștit, unde puteți observa țestoase de mare și raze vulturi, precum și pelicani, sutări cu picior albastru, sutări mascați și păsări fregate negre. pe stâncile din jur. O altă atracție a lui Santa Fe sunt două colonii de lei de mare, pe care le puteți observa de obicei pe plajă. Faceți snorkeling sau înotați pe o insulă mai mică lângă insula Santa Fe (aproximativ 1 oră).

(Sâmbătă) După micul dejun vizitați Stația de Cercetare Charles Darwin. Stația din Puerto Ayora a fost fondată în 1964. Profitați de ocazie pentru a vedea singur cum este gestionată conservarea echilibrului natural al insulelor. Mai presus de toate, decimarea speciilor de animale introduse, cum ar fi: B. cele 100.000 de capre de pe insula Isabela, care reprezintă o amenințare serioasă la adresa echilibrului ecologic, au luat mult timp și bani. Vedeți singuri eforturile enorme pe care cercetătorii, gardienii și administratorii de parc le fac pentru a conserva arhipelagul protejat de UNESCO. Aici vizitatorul va întâlni celebra țestoasă gigantică din Galapagos, care a dat numele arhipelagului. Din 1965, centrul a fost o stație de reproducere pentru broaște țestoase uriașe, pe cale critică de dispariție, ai căror pui sunt eliberați pe insulele natale după aproximativ 5 ani. Aceasta este o oportunitate grozavă de a fotografia animalele impresionante de toate dimensiunile. După vizitarea stației de cercetare, întoarceți-vă la hotel pe jos.
Veți fi apoi dus înapoi la Canalul Itabaca și apoi cu feribotul la Baltra. După sosire, transfer la aeroport cu autobuzul de transfer.
De acolo continuăm spre continent către Guayaquil sau Quito (zborul nu este inclus, vă rugăm să rezervați separat). (Mic dejun)

Servicii incluse

 • Călătorie de grup într-un vehicul adecvat mărimii grupului conform itinerarului
 • Transferuri de la/la Aeroportul Baltra
 • 5 nopți în hotelurile menționate sau echivalente din clasa medie sau hoteluri din clasa medie superioară
 • 5x mic dejun, 4x prânz, 1x cina
 • Ghid sau traducător local

Nu sunt incluse

 • bilet de avion
 • asigurare medicala de calatorie si asigurare storno
 • taxa de parc național: aproximativ 100 USD, plătibilă în numerar la fața locului
 • card de control de tranzit: aproximativ 20 USD, plătibil în numerar la fața locului

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Galapagos Island Hopping
De la €2,329
/ Persoană
Perioada
pana pe 21.10.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.