Napa Plaza Hotel 4* (Adults Only)

8 Zile

Descriere hotel

Bine aţi venit la Napa Plaza Hotel – un hotel șic și elegant de 4 stele, destinat exclusiv adulţilor și situat în inima staţiunii Ayia Napa.

Acest hotel modern și unic, proiectat sub forma unei piețe, se bucură de o locație centrală și oferă oaspeţilor intimitatea, rafinamentul şi serviciile personalizate specifice unei unități de cazare sofisticate pentru adulți, câștigătoare a nenumărate premii.

Hotelul se află la 7 minute de mers pe jos de cea mai apropiată plajă, la 1 km de plaja populară Grecian Bay, la 3 km de plaja Nissi și la 4,5 km de parcul acvatic Waterworld. Hotelul este înconjurat de magazine, cafenele şi restaurante. În apropierea hotelului se află staţia de autobuz, mănăstirea medievală, Muzeul Thalassa, muzeul subacvatic Musan, parcul de sculpturi şi parcul de cactuși.
Elementul remarcabil al unității este piscina cu şezlonguri, înconjurată de camere cu sau fără balcon, de 4 restaurante şi de 2 baruri.
Conexiunea WiFi este gratuită în toate camerele și zonele hotelului.

Oferta gastronomică a hotelului include 3 restaurante à la carte, cu design şi aspect excepţionale, precum şi restaurantul tip bufet Cloisters. Printre restaurantele à la carte se numără Sale e Pepe cu specific italian, faimosul bar Pepper care oferă mâncăruri asiatice și sushi bar, şi Central Cafe, cu preparate din bucătăria internaţională, un meniu vegan şi bar de tip narghilea.

Hotelul are, de asemenea, un club de sănătate, cu o sală de fitness modernă, o piscină interioară, un salon de înfrumuseţare şi o gamă largă de servicii de masaj, disponibile pentru oaspeţii noştri 7 zile pe săptămână. La Plaza vă așteaptă o oază de pace şi relaxare în mijlocul uneia dintre cele mai aglomerate şi mai moderne zone din Ayia Napa.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 13 - 20.09.2024
  • Pentru alte date de călătorie sau alt aeroport de plecare, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • bilet avion charter
  • taxe aeroport
  • 7 nopți cazare cu mic dejun
  • transfer de grup aeroport-hotel-aeroport
  • asistență turistică

Nu sunt incluse

  • asigurare medicală de călătorie și asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Napa Plaza Hotel 4* (Adults Only)
De la €753
/ Persoană
Perioada
13 - 20.09.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.