Fairmont Mayakoba Riviera Maya 5*

8 Zile

Riviera Maya

Descriere hotel

Acest complex de lux, câştigător al premiului AAA Five Diamond Award, se află pe Riviera Maya şi este format dintr-o serie de clădiri de mică înălţime, legate prin intermediul unor canale navigabile. Complexul este înconjurat de o pădure tropicală luxuriantă şi are vedere minunată la mare.

Centrul spa Willow Stream Spa de la Fairmont Mayakoba are o suprafaţă de 1859 mp şi oferă zone de tratament înconjurate de coronamentul copacilor şi o serie de tratamente de înfrumuseţare şi masaje bazate pe tradiţie şi flora locală a regiunii. Accesul la centrul de fitness şi la zona spa este disponibil la un cost suplimentar. Fairmont Mayakoba oferă mai multe restaurante şi baruri, inclusiv un restaurant care serveşte grătare şi fructe de mare, un sushi bar şi un swim-up bar.

Discover Club & Adventure Camp oferă activităţi culturale şi educative pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4 – 12 ani. Terenul de golf El Camaleon Riviera Maya Golf Club, recunoscut de Societatea Audubon, este potrivit pentru toate nivelurile de dificultate şi a fost proiectat de Greg Norman. Complexul nu este accesibil cu maşina, iar oaspeţii pot ajunge în diverse zone cu barca, pe jos urmând traseele naturale bine marcate, cu bicicleta sau cu maşinuţa de golf electrică, condusă de un membru al personalului. Situat lângă terenul de golf cu 18 găuri El Camaleón, complexul Mayakoba oferă 5 piscine în aer liber şi acces privat la plaja din Playa del Carmen.

Aeroportul Internaţional din Cancún se află la aproximativ 45 de minute de mers cu maşina, iar Playa del Carmen este la aproximativ 15 minute de mers cu maşina.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 14 - 21.10.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse:

  • 7 nopti cazare in Fairmont King Room
  • Mic dejun

Nu sunt incluse:

  • Transport
  • Asigurare medicală de călătorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Fairmont Mayakoba Riviera Maya 5*
De la €1,202
/ Persoană
Perioada
14 - 21.10.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.