SO Sofitel Mauritius 5*

8 Zile

Mauritius

Descriere hotel

Situat pe coasta de sud din Mauritius, acest complex de 5 stele oferă vedere la munți, lagune și la Oceanul Indian. Acesta are o plajă privată cu nisip alb și există acces gratuit la internet WiFi în întregul hotel.

Suitele şi vilele sunt proiectate în stil modern de către arhitectul Lek Bunnag şi decorate de Kenzo Takada. Acestea sunt dotate cu piscină sau cadă în aer liber. De asemenea, includ o grădină privată și un patio care se deschid spre vegetația luxuriantă. Unele camere au vedere la Oceanul Indian și un serviciu de majordom este disponibil nonstop pentru oaspeții care stau într-o suită sau vilă.

Le Flamboyant servește preparate culinare din bucătăria franceză, cu arome locale intense. La Plage este un restaurant lounge situat pe plajă, unde sunt oferite specialități locale. Oaspeții pot savura şi o băutură în cadrul idilic al barului Takamaka.

Oaspeţii se pot relaxa în piscina în aer liber, se pot bucura de un tratament de relaxare la centrul spa So sau pot lua parte la cursuri de iniţiere în Tai Chi şi Qi Gong pe plajă. Schi nautic este disponibil, iar oaspeții au posibilitatea de a organiza activități de petrecere a timpului liber, cum ar fi ciclism montan și înot cu delfinii.

Sofitel So Mauritius Bel Ombre este situat la 30 km de aeroportul internațional Sir Seewoosagur Ramgoolam.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 25.10 - 01.11.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse:

  • cazare 7 nopți in SO Suite
  • mic dejun

Nu sunt incluse:

  • transport
  • asigurare medicală de călătorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

SO Sofitel Mauritius 5*
De la €952
/ Persoană
Perioada
25.10 - 01.11.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.