Croazieră pe Sena și Moulin Rouge Cabaret Show

1 Zi

Descriere pachet

Începeți această noapte specială cu o croazieră liniștită pe râul Sena. Croaziera vă va duce în josul râului și pe lângă unele dintre cele mai faimoase repere și monumente ale Parisului care mărginesc râul, cum ar fi Muzeul Luvru, care găzduiește unele dintre cele mai renumite opere de artă din lume, faimosul Muzeu Orsay, marea catedrală Notre Dame și, bineînțeles, de Turnul Eiffel! Fiecare dintre acestea va fi luminată de strălucirea reflectoarelor și a luminilor stradale în timpul nopții, oferind orașului o senzație magică. Vedeți singuri cum și-a câștigat orașul porecla, Orașul luminilor.

După croazieră, veți fi dusi la cabaretul Moulin Rouge de la poalele dealului Montmarte pentru a vă bucura de „Féerie”, faimosul spectacol. Spectacolul cuprinde o trupă de 100 de artiști, inclusiv cele 60 de Doris Girls recrutate în întreaga lume. Există 1.000 de costume fastuoase cu un sortiment de pene, sclipici și strasuri, realizate în cele mai prestigioase ateliere pariziene.

Decorurile din spectacol sunt magnifice, cuprinzând culori bogate și desene unice create de artiști italieni. Vă veti simțiți ca un adevărat VIP în timpul spectacolului, deoarece vi se oferă o jumătate de sticlă sau un pahar (în funcție de opțiunea selectată) de șampanie de epocă de care să vă bucurați pe tot parcursul spectacolului. A

Audioghiduri și broșuri pentru tur sunt disponibile în engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, portugheză, rusă, olandeză, poloneză, chineză, japoneză și coreeană.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru luna Septembrie 2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • Băuturi
  • Croazieră
  • Biletele

Nu sunt incluse

  • Bilete de avion Bucuresti - Paris - Bucuresti
  • Cazare
  • Asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Croazieră pe Sena și Moulin Rouge Cabaret Show
De la €192
/ Persoană
Perioada
01 - 30.09.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.