PortAventura® Hotel El Paso 4*

3 Zile

PortAventura Park Salou

Descriere hotel

Hotelul El Paso Salou se află în cadrul complexului PortAventura și oferă intrare gratuită nelimitată la parcul tematic PortAventura. Este amenajat în stilul unei ferme mexicane (hacienda), cu decor de inspiraţie aztecă. Piscina în aer liber a Hotelului El Paso PortAventura are şezlonguri şi o corabie de piraţi în mijloc. Sunt disponibile şi piscine pentru copii.

La un cost suplimentar, oaspeții au acces la centrul spa al Hotelului PortAventura Caribe Wellness. Accesul este gratuit pentru anumite tipuri de camere, acest lucru fiind specificat. Serviciile includ saună, cadă cu hidromasaj, baie de aburi, sală de gimnastică și piscină interioară încălzită. Hotelul El Paso Salou se află la 1 oră de mers cu maşina de Barcelona și​​ este format din mai multe clădiri situate în jurul unei zone centrale cu grădini, terase şi piscină. Hotelul este situat la 100 m de gara de pe linia Barcelona-Valencia.

Tariful all inclusive include prânzul şi cina servite în restaurantul mexican al hotelului sau în anumite restaurante din parcul PortAventura, în funcţie de programul de funcţionare. Intrarea principală a parcului tematic PortAventura se află la numai 5 minute de mers pe jos de Hotelul PortAventura El Paso. Hotelul are propria staţie de tren. De asemenea, este situat la numai 20 de minute de mers cu maşina de gara pentru trenuri de mare viteză, la 3,5 km de autostrada A-7 şi la 10 minute de mers cu maşina de Aeroportul Reus. Aeroportul Barcelona se află la 1 oră de mers cu trenul sau cu maşina.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 02 - 04.09.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactaț
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • 2 nopți cazare pentru 2 adulți și 1 copil
  • Mic dejun
  • Bilete acces Portaventura + 1 zi acces Ferrari Land

Nu sunt incluse

  • Transport
  • Asigurare medicală de călătorie și asigurare STORNO

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

PortAventura® Hotel El Paso 4*
De la €583
/ 2 adulți și 1 copil
Perioada
02 - 04.09.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.