Couples Sans Souci Resort & Spa Jamaica 5*

8 Zile

Descriere hotel:

Situat chiar în afara Ocho Rios, pe coasta de nord a insulei Jamaica, acest hotel are o plajă privată si oferă 4 piscine în aer liber, un centru de fitness și un centru spa. Suitele cu aer condiționat de la Couples Sans Souci oferă vedere la mare, TV prin satelit cu ecran plat și iPod docking station. Există o mașină de cafea, iar baia privată include un uscător de păr și halat de baie. Hotelul are 4 restaurante, inclusiv un restaurant mediteranean și jamaican. Există, de asemenea, 6 baruri diferite, dintre care unul este la piscină.

Centrul spa Sans Souci oferă cursuri cum ar fi yoga și Pilates, iar la fața locului se pot practica sporturi acvatice și echipament de scufundări. Hotelul are, de asemenea, un teren de tenis, minigolf și o sală de jocuri. Hotelul asigura transferuri la aeroportul Montego Bay, excursii, plimbări cu barca de la sticlă, excursie la Margaritaville, transfer de la cumpărături și excursie la barul Popular Sunset. Puteți ajunge la Dunn River Falls și Dolphin Cove în 7 minute de Couples Sans Souci. Kingston și Montego Bay sunt la aproximativ 90 de minute de mers cu mașina.

Hotelul a fost complet renovat în 2023. Este situat pe plajă.

Lună de miere: 1 sticlă de vin spumant și un masaj de 25 de minute la sosirea în termen de un an de la nuntă. Oferta este valabilă pentru un sejur de minim 6 nopți. Este necesară prezentarea unei copii a certificatului de căsătorie.

Condiții ofertă:

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 16 - 23 august 2024.
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați.
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.

Tariful include:

  • 7 nopți cazare în suite de lux
  • transfer de la/spre aeroport.
  • all inclusive

Nu sunt incluse:

  • bilete de avion
  • asigurarea medicală de călătorie (opțională)
  • asigurarea storno (opțională)

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Couples Sans Souci Resort & Spa Jamaica 5*
De la €1,132
/ Persoană
Perioada
16 - 23.08.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.