Ela Excellence Resort Belek 5*

8 Zile

Descriere hotel

Ela Quality Resort Belek oferă numeroase facilități unicat concepute special pentru copii, printre care un miniclub cu camere de supraveghere, proiecții de filme pentru copii şi o varietate de jocuri de societate. În plus, există și piscine pentru copii și bebeluși. În funcție de perioada anului, copiii pot participa la activități agricole precum culesul de măsline şi plantarea de flori în grădină, deschizându-le noi orizonturi prin crearea unei legături cu natura.

Ela Excellence Resort Belek are un centru de formare și divertisment Everland Kids World, unde copiii pot cunoaște diferite profesii. Educația prin divertisment oferă ocazia de a petrece momente de neuitat în timp ce se distrează şi învață lucruri utile. Everland Kids World oferă mai multe zone de învățare: Fashion House, Hospital, Dentist House şi Fire Station. La Fashion House, copiii își aleg look-ul, vor participa la un spectacol cu un coregraf profesionist, vor organiza sesiuni foto şi vor conduce spectacole de modă. La spital şi la cabinetul dentar, copiii se vor transforma în medici: vor avea grijă de pacienți, vor învăța să ofere prim ajutor în cazul arsurilor solare, vânătăilor şi tăieturilor, vor afla cum funcționează radiografia, vor învăța despre pericolul cariilor dentare şi vor învăța periajul corect al dinților. În stația de pompieri copiii vor participa la stingerea incendiilor şi vor învăța cum să se comporte în situații de urgență. Fiecare zonă are propriul scenariu, iar instructorii certificați se vor asigura că fiecare copil este implicat, învață ceva nou şi își poate descoperi preferințele profesionale.

La cerere și la un cost suplimentar, proprietatea asigură servicii de babysitting și cărucioare pentru copii. În plus, se oferă gratuit un pătuț de copii, cădiță şi scaun înalt pentru copil. Printre alte facilități pentru copii se numără un încălzitor de biberoane și blendere pentru prepararea hranei.

Ela Excellence Resort Belek se află pe malul mării și are o plajă privată de 270 de metri, cu un debarcader spațios. Situat într-o zonă cu 15 terenuri de golf, hotelul oferă piscine în aer liber, tobogane de apă şi facilități spa precum saună şi baie turcească. Proprietatea are şi o zonă verde de 11 ha, unde oaspeții se pot bucura de atmosfera mediteraneană.

Centrul orașului Belek se află la doar 1,2 km de Ela Excellence Resort Belek, iar centrul orașului Antalya este la 42 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Antalya, situat la 33 km de proprietate.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 18 - 25.05.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Sejururi disponibile cu plecare și de pe alte aeroporturi
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • bilet avion charter
  • taxe aeroport
  • 7 nopti cazare cu All Inclusive
  • transfer aeroport-hotel-aeroport
  • asistenta turistica 

Nu sunt incluse

  • asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Ela Excellence Resort Belek 5*
De la €1,427
/ Persoană
Perioada
18 - 25.05.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.