Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park 5*

6 Zile

Descriere hotel

Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park se află în Loutra Killinis și are o grădină și un lounge comun. Această proprietate oferă un serviciu de concierge, un restaurant și un loc de joacă pentru copii. Oaspeții pot savura băuturi la bar.

LUX ALL-IN LIVING – Un concept de vacanță de lux, all-inclusive, deschide o lume de opțiuni nesfârșite în cea mai frumoasă locație pe malul apei. Pe tot parcursul zilei, oaspeții pot savura o selecție de mâncăruri și băuturi de top, inclusiv mic dejun generos, prânz și cină, localuri à la carte, gustări delicioase la intervalele orare programate, localuri Pâtisserie-Chocolaterie și Creperie-Gelateria, băuturi nelimitate dintr-o colecție largă de mărci premium, anumite etichete de vinuri, cocktailuri răcoritoare și sucuri sănătoase. Oaspeții au la dispoziție piscină și plajă, precum și activități distractive de fitness și wellness. Oaspeţii au la dispoziţie gratuit facilităţi de fitness şi activităţi, facilităţi în cameră, minibar aprovizionat zilnic, facilităţi de ceai şi cafea, acces la internet WiFi, facilităţi de lux şi serviciu de concierge nonstop.

COPIII SUNT CAZAȚI GRATUIT – Copii cu vârsta de până la 12 ani pot fi cazaţi gratuit în camera părinţilor şi se pot bucura gratuit de mese pentru copii în Tastty Corner, precum şi de programul Grecoland Kids, GrecoTeens şi diverse activităţi creative în aer liber, toate gratuite.

Intrare gratuită la parcul acvatic Olympia: Parcul acvatic Olympia este plin de tobogane acvatice, atracții și turnuri acvatice care oferă senzații extrem de intense, pompează adrenalina și doboară recorduri. Acest mega-parc acvatic, cel mai mare dintr-o stațiune grecească, are o suprafață de 20.000 m² de senzații tari care așteaptă să fie descoperite. Experienţa supremă pentru întreaga familie, în deplină siguranţă.

Camerele hotelului au balcon. Toate camerele includ o baie privată cu o cadă. Toate unitățile de la Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park sunt prevăzute cu aer condiționat și un dulap.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 02 - 07.09.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • 7 nopti cazare in Double Side Sea View Room
  • All Inclusive

Servicii neincluse

  • transport
  • asigurare de calatorie medicala si storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park 5*
De la €1,025
/ Persoană
Perioada
02 - 07.09.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.