Atlantis The Royal Dubai Resort 5*+

6 Zile

Descriere hotel

Atlantis The Royal se află în partea în formă de semilună a Insulei Palmier din Dubai, lângă Atlantis, The Palm și Aquaventure Waterpark, și oferă acces la Aquaventure, cel mai mare parc acvatic din Orientul Mijlociu, 17 restaurante și baruri, cluburi de noapte, fântână de divertisment, piscine în aer liber, cluburi pe plajă, centru spa ultramodern și parcare privată gratuită. Acest complex de 5 stele pune la dispoziție WiFi gratuit, piscină pe acoperiș, plajă privată, recepție deschisă non-stop, room service și un serviciu de schimb valutar. Unele camere includ bucătărie cu minibar.

Atlantis The Royal are camere, suite și unități de cazare penthouse, cu vedere la Marea Arabiei și Insula Palmier. Oaspeții beneficiază de balcon privat, terasă și piscină privată.

Complexul servește un mic dejun tip bufet sau continental în fiecare dimineață.

La Atlantis The Royal, bucătarii-șefi pregătesc mâncăruri rafinate, deosebite. Atlantis The Royal este o destinație culinară din Dubai. Proprietatea are 17 restaurante de clasă mondială, inclusiv 8 restaurante cu bucătari-șefi renumiți.

The Walk at JBR este la 11 km de complex, iar Mall of The Emirates se află la 18 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dubai, aflat la 35 km de Atlantis The Royal. Proprietatea oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport la un cost suplimentar.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 20 - 25.05.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • 5 nopti cazare in Seascape King Room
  • mic dejun

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare medicala de calatorie si asigurare storno
  • DIRHAM TAX - se achita la check-in

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Atlantis The Royal Dubai Resort 5*+
De la €1,671
/ Persoană
Perioada
20 - 25.05.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.