Le Méridien Maldives Resort & Spa 5*

8 Zile

Descriere hotel

Înconjurat de lagune și viață marină, Le Méridien Maldives Resort & Spa este situat în Thilamaafushi, o insulă naturală înconjurată de lagune albastre. Complexul are 141 de vile situate în mijlocul unui peisaj tropical, cu vederi pitorești la Oceanul Indian.

Există șase restaurante și baruri în stațiune. Tabemasu este unul dintre restaurantele care oferă un teppanyaki împreună cu meniuri omakase. De la mâncăruri globale la mâncăruri locale, Turquoise oferă o piață pe plajă, cu o varietate de opțiuni alimentare din care să alegeți. Riviera, un bar destinat exclusiv adulților, este un loc de joacă pe plajă, cu o piscină infinită pe malul oceanului și plajă privată.

Familiile pot profita de Centrul pentru familii și copii Le Méridien, cu o programare care variază de la trasee naturale de zi și de noapte, povestiri folclorice și cursuri de artă durabilă. Greenhouse oferă, de asemenea, experiențe captivante de familie, inclusiv micro-plantări verzi și cursuri de hrană și gătit în familie.

Le Méridien Maldives Resort & Spa are o insulă privată și un centru de conservare marin, cu broaște țestoase verzi și țestoase, printre alte vieți marine. De asemenea, stațiunea poate organiza plimbări pe trasee în natură, cursuri de gătit, povestiri folclorice și cursuri de artă.

Oaspeții se pot relaxa la Explore Spa by Le Méridien și se pot întineri la cele două piscine infinite ale stațiunii.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 21 - 28.10.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii

Servicii incluse

  • 7 nopți cazare în Sunrise Overwater Villa
  • mic dejun
  • transfer

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare medicală de călătorie și asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Le Méridien Maldives Resort & Spa 5*
De la €2,028
/ Persoană
Perioada
21 - 28.10.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.