Ashford Castle 5*

4 Zile

Descriere hotel

Castelul Ashford, vechi de 800 de ani, este situat pe 150 de acri de pădure antică. De la această proprietate din secolul al XIII-lea vă puteți bucura de vederi magnifice ale Lough Corrib, unul dintre cele mai mari lacuri din Irlanda. Fiecare dintre cele 83 de unități de cazare este decorată unic. Mobilierul este de epocă, covoare și paturi personalizate și opere de artă unice. Camerele sunt caracterizate prin culori bogate și cearșafuri luxoase din bumbac egiptean. În camerele selectate din cea mai veche aripă a castelului, coșurile originale și tavanele înalte creează o ambianță minunată. Hideaway Cottage, se află pe malul lacului Corrib.

Sala de mese George V servește preparate rafinate din bucătăria irlandeză, preparate din ingrediente din surse locale, dintre care unele sunt cultivate în incintă. Dungeon oferă mâncăruri tradiționale irlandeze într-un cadru relaxat. Cullen’s at the Cottage este deschis sezonier și servește mâncăruri internaționale și locale în timpul verii. Relaxați-vă cu ceaiul de după-amiază în Salon. Seara, savurați un cocktail în barul Prince of Wales sau în sala de biliard. Centrul spa Ashford include un hamam, o baie de aburi, o cadă cu hidromasaj, o piscină de relaxare cu picturi murale celtice și cinci săli de tratament. Ca parte a „Ritualului castelului Ashford”, sunt utilizate cinci tratamente spa speciale, inclusiv un masaj, un tratament pentru păr și un tratament facial.

Golful este foarte important la nivel local. Pe lângă terenul de golf cu nouă găuri al castelului, există diverse alte terenuri de golf în zonă care vă invită să jucați. Faceți un tur cu barca pentru a explora Lough Corrib. Lacul poate fi explorat și cu o barcă tradițională din lemn. Mergeți la pescuit cu un ghid local. O plimbare călare pe teren este o experiență minunată. De asemenea, puteți practica tirul cu arcul la fața locului.

Oferta este valabilă, în limita disponibilităților, pentru sejur de 3 nopți în perioada 18-21.09.2023.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 17 - 20.10.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • 3 nopți cazare
  • mic dejun

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare medicală de călătorie și asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Ashford Castle 5*
De la €503
/ Persoană
Perioada
17 - 20.10.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.