Calista Luxury Resort 5*

8 Zile

Descriere hotel

Calista Luxury Resort este primul hotel premiat Green Star din Turcia, cu statut internațional, și are o arhitectură unică. Acesta este situat pe o suprafață de120.000 m², în Antalya Belek, perla coastei mediteraneene, într-o pădure de pini, unde natura şi marea se unesc.

Calista Luxury Resort, care oferă conceptul de Ultra All Inclusive, este premiat la nivel internațional în fiecare an pentru satisfacția clienților și calitatea serviciilor, fiind alegerea celor care doresc să aibă o vacanță de neuitat.

Calista Luxury Resort este un complex all inclusive de 5 stele, care pune la dispoziție o plajă privată lungă pe coasta mediteraneană, o școală de surfing şi navigație, precum şi facilități spa de lux. La aproximativ 7 km de hotel se găsesc 10 terenuri de golf.

Toate unitățile de cazare de la Calista Luxury Resort au balcon privat sau terasă cu vedere laterală la mare sau la grădină. Fiecare cameră este prevăzută cu TV prin satelit, WiFi gratuit şi baie privată spațioasă.

Cele 8 restaurante de la Calista Luxury Resort servesc preparate pentru toate gusturile. Restaurantul Turca de la complex oferă servicii nonstop. La Blue Bar, oaspeții pot savura o băutură pe terasa de la piscină, în timp ce se bucură de briza răcoritoare.

Calista Luxury Resort are 5 terenuri de tenis iluminate, un teren de fotbal pentru echipe de 5 jucători şi o pistă de bowling. Centrul spa Callos, care are o suprafață de 3500 m2, oferă saune, tratamente de masaj, băi de zăpadă şi tratamente de înfrumusețare. Complexul are şi un miniclub unde copiii pot face activități zilnice fără părinți.
Proprietatea se află la 30 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Antalya. Oaspeții beneficiază de parcare gratuită.

Vila de vacanță, care aduce o nouă perspectivă asupra conceptului de vacanță cu familia, are o zonă vastă de experiențe, care va îndeplini dorințele tuturor. Calista Luxury Resort pregătește cu atenție cele mai speciale şi confortabile vile din regiunea Antalya Belek şi vă invită să le experimentați. Cele mai populare vile din categoria vilelor de familie Antalya Belek sunt: Vila Leo, care sub acoperișul Calista Luxury Resort devine Vila superioară și Vila twin.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 04 - 11.07.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Sejururi disponibile cu plecare și de pe alte aeroporturi
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • bilet avion charter
  • taxe aeroport
  • 7 nopti cazare cu All Inclusive
  • transfer aeroport-hotel-aeroport
  • asistenta turistica 

Nu sunt incluse

  • asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Calista Luxury Resort 5*
De la €2,460
/ Persoană
Perioada
04 - 11.07.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.