Art Nouveau Palace Hotel 5*

4 Zile

Praga

Despre hotel

Art Nouveau Palace Hotel se bucură de o locație excelentă în cartierul Praha 1 din Praga, la 8 minute de mers pe jos de Muzeul Naţional din Praga, la 700 m de Primăria și la 8 minute de mers pe jos de Ceasul Astronomic din Praga. Acest hotel de 5 stele oferă un bar, precum și camere cu aer condiționat și WiFi gratuit, care beneficiază toate de o baie proprie. Se oferă la locație parcare privată.

Unitățile de la acest hotel sunt dotate cu televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și cutie de valori. Art Nouveau Palace Hotel are unele unități cu vedere la oraș, iar fiecare cameră oferă un ibric electric. La Art Nouveau Palace Hotel, camerele oferă lenjerie de pat și prosoape.

Acest hotel are un restaurant care servește mâncăruri din bucătăria internaţională. La cerere, sunt disponibile și preparate vegetariene, vegane și fără gluten.

Art Nouveau Palace Hotel oferă de asemenea un serviciu de închiriere de biciclete și un centru de afaceri. Personalul de la recepția deschisă non-stop, vorbitor de cehă, germană, engleză britanică și franceză, va fi încântat să le ofere oaspeților recomandări practice despre zonă.

Art Nouveau Palace Hotel se află la 9 minute de mers pe jos de Piaţa Centrului Vechi și la 1,5 km de Podul Carol. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Vaclav Havel Praga, situat la 15 km de acest hotel.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 03 - 06.10.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • 3 nopti cazare
  • mic dejun

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Art Nouveau Palace Hotel 5*
De la €297
/ Persoană
Perioada
03 - 06.10.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.