Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort 5*

6 Zile

Descriere hotel:

Un refugiu izolat pentru cei îndrăzneți și cu gusturi rafinate, Anantara Al Jabal Al Akhdar este complexul de 5 stele aflat la cea mai înaltă altitudine din Orientul Mijlociu, la marginea unui canion adânc. Situat la 21 km de Nizwa, complexul oferă vedere panoramică de la piscina infinită aflată la marginea stâncii. Oaspeții au la dispoziție acces gratuit la internet WiFi în toate zonele.

Cele 115 camere și vile de lux au vedere la canionul dramatic sau la grădinile liniștite și includ o baie tip spa cu un duș cu efect de ploaie. Vilele luxoase le oferă oaspeților o evadare intimă, fiecare cu servicii de gazdă personalizate și o piscină infinită privată cu vedere la stânci sau ascunsă într-o grădină exotică. Fiecare vilă are IPTV LED interactiv ultramodern și zone de dressing spațioase, sporind sentimentul de lux sublim.

Aveți la dispoziție o selecție de 6 opțiuni de luat masa: Al Qalaa, un concept cu grill arăbesc rafinat, Bella Vista, un restaurant de inspirație romană cu vedere la canion, Al Maisan all day dininig, care oferă preparate internaționale și clase de gătit, sau Al Baha, cafeneaua cu magazin de delicatese în curtea deschisă. Sărbătoriți pe platforma Diana’s Point, cu o experiență culinară privată unică, cu vedere la canioane.

Vă puteți bucura de o piscină infinită pe marginea stâncii, 2 căzi cu hidromasaj, o piscină pentru copii, un centru de fitness ultramodern și un teren de tenis. Anantara Spa valorifică esența culturii arabe, cu un hamam, zone de relaxare private în aer liber și piscine interioare separate pentru bărbați și femei. Clubul pentru copii și adolescenți oferă activități distractive pentru toate vârstele.

Complexul le asigură călătorilor experiențe autentice, permițându-le să exploreze cultura, istoria și peisajele din apropiere. Activitățile includ Via Ferrata, drumeții, tururi culturale, mers în rapel, alpinism, tir cu arcul și ciclism montan.

Proprietatea poate fi accesată numai cu vehicule 4×4 (cu tracțiune integrală), fiind la 2 ore de Aeroportul Internațional Muscat sau la 4 ore și jumătate de Dubai – trecând pe lângă plantații de curmali, albii de râu uscate (cunoscute în zonă sub numele de wadi) și forturi istorice. La cerere, se pot aranja servicii de transfer cu vehicule de lux.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 04 - 09.10.2024.
  • Pentru alte date de călătorie sau plecări de pe alte aeroporturi, vă rugăm să ne contactați.
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Pentru confirmarea tarifului și a disponibilității, vă rugăm să ne contactați.

Servicii incluse

  • 5 nopti cazare in Premier Canyon View
  • mic dejun

Nu sunt incluse:

  • transport
  • asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort 5*
De la €1,253
/ Persoană
Perioada
04 - 09.10.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.