Amirandes Grecotel Boutique Resort 5*

8 Zile

Descriere hotel

Amirandes Grecotel Boutique Resort se află în mijlocul unor grădini frumoase și al lagunelor mărginite de palmieri din Gouves și oferă piscină de dimensiuni olimpice, cu apă de mare, piscină pentru copii și centru spa cu piscină interioară, saună și echipament de fitness. Proprietatea pune la dispoziție 10 restaurante și baruri de calitate superioară, facilități de banchet/conferințe și buticuri de bijuterii și îmbrăcăminte.

Camerele, suitele, vilele și bungalourile de la Amirandes Grecotel au fereastră din podea până în tavan, decor în culori pastelate și mobilier de design. Fiecare unitate de cazare oferă aer condiționat, seif, TV cu ecran plat și minibar. Băile în cameră sunt dotate cu cadă, articole de toaletă gratuite, papuci și halate de baie. Unele unități de cazare pun la dispoziție piscină privată.

Restaurantul principal de la Amirandes servește mâncăruri din bucătăria mediteraneană tradițională, cu delicatese internaționale la micul dejun sau cină. Restaurantului Lago Di Candia oferă atmosferă deosebită și mâncăruri gourmet internaționale. La restaurantul Minotaur cu decor deosebit puteți să savurați o gamă de mâncăruri italiene în timp ce admirați colecția superbă de lucrări ceramice realizate de Picasso. Proprietatea are bar lângă piscină, bar la lagună și bar pe plajă.

Centrul Elixir Alchemy Spa oferă tratamente faciale și corporale cu plante organice și extracte din ierburi aromatice din Creta. Proprietatea pune la dispoziție facilități de sport, cum ar fi 3 terenuri iluminate de tenis și teren de minifotbal. Copiii beneficiază de o gamă de activități și facilități, cum ar fi loc de joacă, piscine pentru copii și club pentru copii.

Amirandes Grecotel Boutique Resort se află la 21 km de orașul și portul Heraklion. Aeroportul Internațional Nikos Kazantzakis este la 18 km. Renumitul sit arheologic al Palatului din Cnossos se află la 23 km.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 14 - 21.09.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Sejururi disponibile cu plecare și de pe alte aeroporturi
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Itinerariu

Ziua 1 :

Servicii incluse

  • 7 nopți cazare cu mic dejun;
  • bilet avion charter cu taxele de aeroport incluse;
  • transfer de grup aeroport-hotel-aeroport;
  • asistență turistică la sol.

Nu sunt incluse

  • asigurare medicală de călătorie și asigurare storno;
  • taxă locală.

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Amirandes Grecotel Boutique Resort 5*
De la €1,429
/ Persoană
Perioada
14 - 21.09.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.