7Pines Resort Sardinia – A Destination By Hyatt 5*

5 Zile

Descriere hotel

Situat în Baja Sardinia, pe o plajă privată, 7Pines Resort Sardinia – A Destination By Hyatt pune la dispoziție cazare cu 3 restaurante, parcare privată gratuită, o piscină în aer liber și un centru de fitness. De asemenea, proprietatea are 3 baruri, lounge comun, precum și grădină. Există recepție deschisă nonstop, serviciu de transfer, room service și WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Camerele hotelului au aer condiționat, dulap, aparat de cafea, minibar, seif, TV cu ecran plat, patio și baie privată cu bideu. 7Pines Resort Sardinia pune la dispoziție anumite camere cu vedere la mare. Toate camerele au balcon. Fiecare cameră include zonă de relaxare.

7Pines Resort Sardinia – A Destination By Hyatt servește zilnic opțiuni de mic dejun continental și italian.

Complexul include loc de joacă pentru copii. Zona este renumită pentru snorkelling și ciclism, iar 7Pines Resort Sardinia furnizează serviciu de închirieri auto.

Spiaggia Precedente A Mucchi Bianchi se află la 450 de metri de cazare, iar plaja Tre Monti este la 1,2 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Olbia Costa Smeralda, situat la 26 km de 7Pines Resort Sardinia – A Destination By Hyatt.

Condiții ofertă:

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 10 - 14.10.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați.
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.

Servicii incluse

  • 4 nopți cazare în 1 King Bed Garden View Room
  • mic dejun

Nu sunt incluse:

  • transport
  • asigurare medicală de călătorie și asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

7Pines Resort Sardinia – A Destination By Hyatt 5*
De la €504
/ Persoană
Perioada
10 - 14.10.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.