Wi-ki-Woo Hotel Ibiza 4*

8 Zile

Descriere hotel

Bucuraţi-vă de vederea la Marea Mediterană şi de faimoasele apusuri de soare din Ibiza dintr-un apartament studio spaţios, dotat cu aer condiţionat, situat lângă unele dintre cele mai renumite baruri chill-out ale insulei.

Apartamentos Wi-Ki-Woo Solo Adultos se află la doar 50 de metri de plaja frumoasă Caló des Moro, permiţându-vă să vă bucuraţi de nisipul auriu şi de apa cristalină. De asemenea, vă puteţi răcori după plajă în piscina în aer liber a proprietăţii.

Relaxaţi-vă cu o băutură răcoritoare la barul hotelului. Puteţi lua apoi băuturile pe terasă, pentru a vă bucura de asfinţitul magnific.

Toate studiourile includ o chicinetă, asigurând independenţă pe parcursul sejurului. Zona de lounge are acces la un balcon, de unde oaspeţii pot savura minunata vedere la mare.

Oaspeţii îşi pot petrece serile în barurile Café del Mar, Mambo şi Coastline din apropiere, bucurându-se de atmosfera renumită în toată lumea. De asemenea, pot merge în oraşul San Antonio, cunoscut pentru extraordinara sa viaţa de noapte.

Condiții ofertă:

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 07 - 14.10.2024.
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați.
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Pentru confirmarea tarifului și a disponibilității, vă rugăm să ne contactați.

Servicii incluse

  • 7 nopti cazare in Double Room, Balcony, Pool View (fara masa)

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare de calatorie medicala si storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Wi-ki-Woo Hotel Ibiza 4*
De la €549
/ Persoană
Perioada
07 - 14.10.2024.
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.