W Dubai – Mina Seyahi 5*, Adults Only

6 Zile

Descriere hotel 

W Dubai-Mina Seyahi, un refugiu urban de lux, se află în zona litorală foarte căutată a plajei Jumeirah. Hotelul, o destinație de socializare și distracție, întâmpină exclusiv adulți și tineri cu vârsta peste 16 ani.

W Dubai – Mina Seyahi este cea mai bună destinație pentru experiențe culinare și viață de noapte, cu restaurante, baruri și lounge-uri unice. Puteți să vă revigorați cu un tratament relaxant W la Bar-B Spa sau să mergeți la WET Deck de la Ginger Moon, care este epicentrul evenimentelor de la W Dubai – Mina Seyahi. Veți putea să vă bucurați de piscina infinită cu vedere la Palm Jumeirah și să vă relaxați cu divertisment live și multe altele.

Proprietatea are recepție deschisă nonstop, room service și un serviciu de schimb valutar.

Camerele hotelului au aer condiționat, TV cu ecran plat, seif, birou, minibar și baie privată. Conexiunea WiFi este gratuită pentru toți oaspeții, iar anumite camere sunt prevăzute cu balcon. Toate camerele de la W Dubai – Mina Seyahi sunt echipate cu halate de baie și stație de andocare pentru iPod.

Plaja Mina Seyahi este la 400 m de W Dubai – Mina Seyahi, iar plaja Marina se află la mai puțin de 1 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Al Maktoum, la 23 km, iar complexul furnizează un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 28.11 - 03.12.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați.
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.

Servicii incluse

  • 5 nopti cazare in Fantastic Room
  • mic dejun

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare medicala de calatorie si asigurare storno
  • DIRHAM TAX - se achita la check-in

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

W Dubai – Mina Seyahi 5*, Adults Only
De la €975
/ Persoană
Perioada
28.11 - 03.12.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.