W Barcelona Hotel 5*

4 Zile

Descriere hotel

W Barcelona este o structură uimitoare, asemănătoare unei pânze, lângă plaja Barceloneta, oferind un design uluitor și vederi fantastice asupra Barcelonei. Oferă un centru spa, piscină infinită, bar pe acoperiș și camere de lux.

Camerele impresionante ale Hotelului W au design avangardist și vedere la Marea Mediterană sau la oraș. Toate sunt dotate cu șezlong, TV cu ecran plat, iPod docking station și duș cu efect de ploaie.

The W are un restaurant gourmet elegant, FIRE; și vă puteți bucura de un cocktail cu vedere panoramică la oraș și mare la barul NOXE de pe acoperiș, situat la etajul 26. În W Lounge sunt oferite și cocktail-uri. SALT Beach Club & Restaurant are un meniu de burgeri inovatori însoțiți de cocktail-uri special concepute pentru a trăi cel mai bun burger pe plajă.

Există două piscine, SUN Deck și WET Deck, care sunt înconjurate de terasă cu șezlonguri. Hotelul are, de asemenea, acces direct la plajă. Facilitățile de la W Spa includ o cadă cu hidromasaj, saună și baie de aburi, iar o zonă de relaxare nou-nouță, GETAWAY, este disponibilă din 2018. O gamă largă de tratamente de relaxare și înfrumusețare este disponibilă.

W se află la 20 de minute de mers pe jos de stația de metrou Barceloneta, iar autobuzele opresc în fața hotelului.

Condiții ofertă:

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 15 - 18.08.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați.
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.

Servicii incluse

  • 3 nopti cazare in Cozy/Wonderful Room
  • mic dejun

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

W Barcelona Hotel 5*
De la €807
/ Persoană
Perioada
15 - 18.05.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.