Towers Rotana 4*

6 Zile

DESCRIERE HOTEL

Towers Rotana – Dubai este un hotel de lux de 4 stele, situat pe strada Sheikh Zayed din Dubai, lângă Burj Khalifa și la 5 minute de Dubai Mall, cartierul Downtown Dubai și plaja La Mer, la care se poate ajunge cu serviciul gratuit de transfer cu autobuzul oferit de hotel. Hotelul se află vizavi de stația de metrou Financial Centre. Towers Rotana are WiFi gratuit în toate zonele sale, centru de fitness și o terasă la soare cu piscină în aer liber.

Camerele de la Towers Rotana sunt decorate cu opere de artă moderne, fiind prevăzute cu aer condiționat și TV prin satelit. Băile private luxoase au chiuvete duble și articole de toaletă de lux.

Printre localurile unde se poate lua masa se numără restaurantul premiat Teatro, care oferă o varietate de preparate culinare japoneze, chinezești, italiene și indiene. Pentru cei care caută o atmosferă mai informală, Long Bar & restaurant este un pub în stil britanic care servește preparate tradiționale și o gamă largă de băuturi. De asemenea, oaspeții au la dispoziție room service non-stop și un snack bar la piscină. Restaurantul Flavours on Two este deschis pe tot parcursul zilei, oferind mic dejun tip bufet, prânz tip bufet și cină tip bufet, plus nopți tematice.

Centrul de fitness al hotelului, Bodylines, este prevăzut cu echipamente pentru exerciții cardiovasculare și de forță, precum și un studio de fitness care oferă cursuri și antrenamente personalizate. În plus, oaspeții se pot relaxa în baia de aburi, la saună, în cada cu hidromasaj sau la piscina de pe acoperișul hotelului Towers, cu vedere la Bulevardul Jumeirah.

Towers Rotana Dubai se află la 12 km de Aeroportul Internațional Dubai. Proprietatea oferă parcare gratuită. Se oferă ziare locale zilnic.

Condiții ofertă:

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 20 - 25.05.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați.
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.

Servicii incluse:

  • 5 nopti cazare in Guest Room
  • mic dejun

Nu sunt incluse:

  • transport
  • asigurare medicala de calatorie si asigurare storno
  • taxa Dirham

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Towers Rotana 4*
De la €208
/ Persoană
Perioada
20 - 25.05.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.