Taskonaklar Hotel Cappadocia 4*

4 Zile

Descriere hotel

Construită cu respect față de natură și tradiția locală, proprietatea Taskonaklar se află într-una dintre cele mai frumoase văi din Cappadocia și oferă camere și suite cu design individual, care combină simplitatea cu confortul. Hotelul pune la dispoziție restaurant și bar. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit și parcare privată gratuită.

Unitățile de cazare sunt amplasate în clădiri frumos renovate și includ mobilier de epocă. Suitele Deluxe au terasă privată cu vedere frumoasă.

Taskonaklar oferă sejur deosebit. Puteți să vă bucurați de liniște și să admirați zona din jur de pe terasă, în timp ce savurați un pahar de vin local sau ceai. Oaspeții pot opta pentru trekking în vale, călărie în satul învecinat și scurte excursii la renumitele hornuri ale zânelor.

Taskonaklar se află la 6 km de Göreme. Proprietatea are vedere frumoasă la Valea Porumbeilor, cu mii de cuiburi de porumbei săpate în stâncile dealurilor. Oaspeții pot vizita această vale şi altele prin intermediul unor excursii cu ghid sau le pot admira dintr-un balon cu aer cald.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 26 - 29.09.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • 3 nopti cazare in Deluxe Cave Room
  • mic dejun

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Taskonaklar Hotel Cappadocia 4*
De la €340
/ Persoană
Perioada
26 - 29.09.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.