Serena Beach Resort & Spa 5*

8 Zile

Descriere hotel

Situat chiar pe plaja cu nisip alb Shanzu, Serena Beach Hotel & Spa are vedere panoramică la Oceanul Indian. Oaspeţii pot lua masa lângă piscina în aer liber, în grădinile tropicale întinse.

Toate camerele spaţioase au aer condiţionat şi decor în stil swahili, cu paturi înconjurate de o plasă de ţânţari. Fiecare cameră este dotată cu TV, minibar şi baie privată.

Hotelul Serena are o varietate de restaurante şi baruri interioare şi în aer liber, multe dintre ele cu muzică animată. Oaspeţii au la dispoziţie room-service şi pot savura un cocktail pe balconul privat. Micul dejun este servit pe terasa din grădină.

Sunt disponibile o varietate de activități în aer liber, inclusiv volei, hidrobiciclete, windsurfing și iahting. După o zi activă, oaspeţii se pot relaxa cu un masaj la centrul spa şi de sănătate Maisha.

Proprietatea pune la dispoziție parcare privată gratuită şi acces gratuit la internet WiFi în toate zonele. Recepţia deschisă nonstop poate organiza serviciu de transfer de la/la Aeroportul Moi, situat la 18 km.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 24 - 31.05.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • Cazare 7 nopti in Promotion Garden Room
  • Demipensiune

Nu sunt incluse

  • Transport
  • Asigurare medicală și storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Serena Beach Resort & Spa 5*
De la €525
/ Persoană
Perioada
24 - 31.05.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.